Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шнорхели

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Шнорхели

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
    Може и така да е , не споря . Аз ги гледах в GRTeam-ма , и такава цена ми е останала в главата , но може и да бъркам

Определено си се объркал. Шнорхелите изобщо не съм ги пускал в моя онлайн каталог.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от empty Преглед на мнение
      Според мен във всеки случай прави услуга на форума обаче при положение, че дава цени които не могат да се срешнат в България за този продукт.
      Въпросът е принципен как се предлага информацията и предложението.

В случая има явно чисто търговска оферта, завоалирана в "приятелска услуга" за хората от форума. Което е некоректно независимо от цената, която е дадена.
      Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Определено си се объркал. Шнорхелите изобщо не съм ги пускал в моя онлайн каталог.
        Може , затова писах , че може и да греша . Когато се пусна темата за шнорхелите прегледах всички сайтове които знам за сръвнение на цени и едва тогава си поръчах .Моля те за извинение , че неволно съм намесил и твоя сайт .
        ‎По 2 литра са само млякото и сока !
        WJ 4.7

Коментар

Темата заключвам за дълбоко погазване на форумните Правила.

Възможни варианти на развитие:

1. участникът teopajero се свързва с администрацията на Форума, по реда, описан тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=3496 и продължава дейността по установените правила, в който случай темата ще бъде преместена на подходящо място и отключена.

2. участникът teopajero се свързва на ЛС, по телефона или по друг начин с клиентите, от които е взел пари и уточнява реда, по който те ще бъдат върнати. Моля всеки от клиентите, от своя страна, да се свърже с мен, за да ме увери, че въпросът е уреден.

Коментар

Има и трети вариант, който ни бе предложен като най-компромисен. Определено смятам, че може да бъде реализиран при добра воля.

3. Участникът teopajero организира доставката на шнорхелите и ги продава на заявителите на доставните цени, които да обяви тук. Така, както правят организаторите на групови поръчки.

Отключвам темата, за да се видят мненията по този въпрос.

Коментар

Браво за отварянето на темата,а за моето мнение пуснах тема даже,за да има и други мнения освн моето..
              Може Ясен и заради нея да отвори тази,за което му балгодаря.Все пак не само аз съм вкарал някви кинти тук.
              Чакаме Тео.............
              Последно редактирано от rois; 10-12-09, 10:28.
              [SIGPIC][/SIGPIC]e-mail:[COLOR=blue]rrrois@gmail.com[COLOR=black];tel:[/COLOR]0886886686[/COLOR]

Коментар

Еми Ясен е дал трите възможни варианта за развитие. В това аз не виждам нито неяснота, нито несправедливост.

И аз съм внасял вече за кой ли не, какво ли не. Търговец не съм и винаги ясно съм посочвал цените на които конкретното нещо се плаща и цената на разходите докато стигнат до мен. А мойта "далавера" от тая работа е че при групова поръчка на много неща, първо може да се мрънка на продавача за отстъпка, и второ транспорта излиза по-изгоден. А личната ми далавера е че се запознах с доста хора, а с някои се и сприятелих.

И за мен казуса е пределно ясен:
                1. Ако не си търговец, и не искаш печалба - обявяваш всичко, за да е ясно.
                2. Ако си търговец и търсиш печалба - плащаш си "ТП", и тогава имаш право да продаваш каквото си искаш, и да гониш каквато печалба искаш.

Дали конкретните цени на един или друг съфорумец са високи или ниски, няма нищо общо с посочените по-горе случаи. Това се нарича конкуренция. Ако някой е в състояние да внесе шнорхели на по-ниска цена от Явор, просто продажбите на Явор ще секнат, или и той ще свали цените. Но щом някой ще използва форума за да печели, за това си има ред, който важи за всички, при това условията са съвсем човешки.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Има и трети вариант, който ни бе предложен като най-компромисен. Определено смятам, че може да бъде реализиран при добра воля.

3. Участникът teopajero организира доставката на шнорхелите и ги продава на заявителите на доставните цени, които да обяви тук. Така, както правят организаторите на групови поръчки.

Отключвам темата, за да се видят мненията по този въпрос.
                  Ясене това е добро предложение. БРАВО!
                  От тук нататък може да помислиме и вариант (за вбъдеще)когато се съберем колективно и решим да си закупим нещо да поискаме оферта от Явор Вормос или друг ТП и при добра оферта за всички ще е по добре да го вземем от него , отколкото да си пишеме перфектният сапунджийски сериал на тема "ШНОРХЕЛИ" или каквото и де е.
                  Може би ,ако Явор беше попаднал на темата по-рано, щяхме да ги вземеме от него и да се избегнат тези конфронтации, но ни влезте в положението всеки търси тънката лайсна.
                  Дано развръзката да е добра за всички страни!
                  Поздрави!

........и весели празници!
                  0876 0876 89 / salex0666@gmail.com/л.с.

Коментар

Аз съм дал пари за 2 броя.Не че ме бърка цената толкова , колкото да се съберат 20 броя и да стане поръчката.Въобще не съм проверявал никъде колко струват такива шнорхели.
                    Кьорав карти не играе.Но да е ясно, че всеки си носи отговорност за постъпките!
                    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Е, за вас поне има. За мен има само AIRFLOW, при това на цена в Австралия 390 тамошни долара.

Демек все едно няма.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И за мен няма.

Коментар

Първоначално публикуван от Антон Пенчев Преглед на мнение
                          И за мен няма.
                          А за нас дето има нищо не казваме,навили сме се на тази цена преди да поръчаме и се молим поне да не се вдигне.
                          [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

ПОСЛЕДНО,КАКВА ЩЕ Е КРАЙНАТА ЦЕНА..................................
                            [SIGPIC][/SIGPIC]e-mail:[COLOR=blue]rrrois@gmail.com[COLOR=black];tel:[/COLOR]0886886686[/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от rois Преглед на мнение
                              ПОСЛЕДНО,КАКВА ЩЕ Е КРАЙНАТА ЦЕНА..................................
                              А въобще ще има ли или неТео го няма никакъв да вземе някакво отношение.
                              [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

доколкото ми е известно, няма никакви причини за промяна на предварително анонсираните условия.

както на цената, така и на сроковете

и сътветно, липсата на причини за притеснение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X