Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шнорхели

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шнорхели

Здравейте колеги,

Имам колеги в моя бизнес ,които работят в братски Китай.
    От дума на дума стана въпрос за нашия форум, и за колите ни.
    От там и за шнорхел за моето. С малко помощ , ми намериха шнорхел за PAJERO 2, цената до България идва на 190-200лв.

Проблема е ,че за да се купи на тази цена поръчката трябва да е минимум за 20 броя.

Ако някой иска да се включи ще бъде полезно за всички нас .

Veni1, си купи, като му го докараха с куриер от там, но му излезе 350лв.

До: ШНОРХЕЛИ

Здрасти колега.VENI1 ми каза за тази оферта преди две седмици,дай да видим как да направим нещо.
    Евентуално да се пусне нова тема в ПРОДАВАМ и да се заявят определени бройки в нея,а за капаро трябва да го определиш и да видим как да стане.
    [SIGPIC][/SIGPIC]e-mail:[COLOR=blue]rrrois@gmail.com[COLOR=black];tel:[/COLOR]0886886686[/COLOR]

Коментар

Само за Мицубиши ли се тези шнорхели , или може да се поръча и за друга марка ?
      Знам , че въпроса ми е малко тъп , щом става дума за обща поръчка предполагам , че трябва да е един модел артикул , но все пак..
      Ако може и някакви кординати на саита (или каквото е там..)
      ‎По 2 литра са само млякото и сока !
      WJ 4.7

Коментар

Вени ми прати линка,иска ли питане...

+1
        [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Момци, едно ме притеснява, че гледа на пред и прилича на кука, а аз доста често минавам през гората и още първия по сериозен клон ще го отнесе. Незнам дали ви направи впечатление, че Паджерото ми е доста поиздрано.
          Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
          Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
            Момци, едно ме притеснява, че гледа на пред и прилича на кука, а аз доста често минавам през гората и още първия по сериозен клон ще го отнесе. Незнам дали ви направи впечатление, че Паджерото ми е доста поиздрано.
            Главата на шнорхела може да се постави и обратно - да гледа назад, и този начин на поставяне се препоръчва при каране през дъждовно време, снеговалеж, и евентуално преминаване през разни криви места
            колегата empty сподели тези впечатления

Коментар

За Паджеро 1 има ли ?

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                Главата на шнорхела може да се постави и обратно - да гледа назад, и този начин на поставяне се препоръчва при каране през дъждовно време, снеговалеж, и евентуално преминаване през разни криви места
                колегата empty сподели тези впечатления
                В гората задължително се кара завъртян назад! Иначе филтъра после ще е пълен със шума, тиня, вода и малки горски обитатели
                GSM: 0898 554713
                Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

До: Шнорхели

Купувам един.

Ако ми хареса още един, да мога по надълбоко.
                  I get High by going Down

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                    Само за Мицубиши ли се тези шнорхели , или може да се поръча и за друга марка ?
                    Знам , че въпроса ми е малко тъп , щом става дума за обща поръчка предполагам , че трябва да е един модел артикул , но все пак..
                    Ако може и някакви кординати на саита (или каквото е там..)
                    Ами не, има до колкото знам и за TOYOTA, но трябва да питам за кои модели точно. Нали вие сте на LC ....и цифри? А твоята е 4RUNNER/HILUX-SURF. Не съм сигурен но ще питам.

Коментар

Първоначално публикуван от СОБТ Преглед на мнение
                      За Паджеро 1 има ли ?
                      Колега, този който дойде за VENI1 е за PAJERO 2, или за V31, за твоето можем да питаме също.
                      До ден два ще ти кажа.

Коментар

Относно капарото, аз предлагам да стане по този начин:

Тъй като, за да получим тази цена ни трябват поне 20 шнорхела, капарото ще е 100лв.

Така или иначе, с другото с което се занимавам, получавам стока от Китай и нещата могат да се комбинират.

Единственият проблем е , че докато не се съберат 20 бройки, няма да се пусне заявката , а пътя до България е около 35-40 дена.

Искам още да кажа, не е нужно шнорхелите да бъдат само за една марка.Може да са смесни.

Nissan -Y60/Y61, мисля че го има, както и TOYOTA, но тези дни ще науча повече и ще кажа.

Моля за вашите предложения-и аз искам шнорхел

Коментар

А има ли за Ленд Ровър Дисковъри 1...
                          Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

здравей и аз искам да поръчам за форд рейнджър 2007 ако има разбира се
                            По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
                              Относно капарото, аз предлагам да стане по този начин:

Тъй като, за да получим тази цена ни трябват поне 20 шнорхела, капарото ще е 100лв.

Така или иначе, с другото с което се занимавам, получавам стока от Китай и нещата могат да се комбинират.

Единственият проблем е , че докато не се съберат 20 бройки, няма да се пусне заявката , а пътя до България е около 35-40 дена.

Искам още да кажа, не е нужно шнорхелите да бъдат само за една марка.Може да са смесни.

Nissan -Y60/Y61, мисля че го има, както и TOYOTA, но тези дни ще науча повече и ще кажа.

Моля за вашите предложения-и аз искам шнорхел

Не ме забравяйте и мене. и Аз иСкаМ дА Се ГмуРКаМ!
                              0876 0876 89 / salex0666@gmail.com/л.с.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X