Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мицубиши Паджеро Sport

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мицубиши Паджеро Sport

Здравейте пише ви още един от екипа на джиповете от днес съм собственик и аз на такова бижу.двигателя е 2.8 турбо дизел снимки утре ще кача .

До: Мицубиши паджеро sport

честито баце и аз съм се насочил към спорта много ме кефи

Коментар

Честито, един приятел има бензиново 3.0 V6. Много кефи. Малко по-ниско ми се струва отдолу и резервната гума пречи но е много добро. Може би по за асфалте е направено. Със здраве да го караш.
      [FONT=Comic Sans MS]Не може да не може.
      [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от cvetoslav Преглед на мнение
        Честито, един приятел има бензиново 3.0 V6. Много кефи. Малко по-ниско ми се струва отдолу и резервната гума пречи но е много добро. Може би по за асфалте е направено. Със здраве да го караш.
        Напротив и в гората се представя добре,хем моя още не съм го повдигал и не упира никъде,но гумата ми е отзад на багажника
        [SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich

Коментар

Първоначално публикуван от sandetoludiq Преглед на мнение
          Здравейте пише ви още един от екипа на джиповете от днес съм собственик и аз на такова бижу.двигателя е 2.8 турбо дизел снимки утре ще кача .
          Честито колега със здраве и безаварийно пътуване
          Ако имаш неясни неща спрямо модела пиши на лично или тук в темата ще ти помогна с каквото мога

Коментар

Честито и от мен !!Добре дошъл във клуба !Много добре се държи и на асфалта и в гората .Резервната гума отдолу никога не ми е пречела .
            [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
            Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Благодаря на всички отзовали се раздатката е супер селект.Предстои ми смяна на всички масла ,но в нашият град-Пазарджик не смея да рискувам майстора на колата ми препоръча да отида до Пловдив.след малко ще кача и снимки.

Коментар

здравейте отново, изчетох почти целият форум но не разбрах абсолютно всичко .Днес при нас заваля първият сняг е него е натрупало но да попитам на бързи ли е най удачно да карам сега 4.4 разбира се или другите и на скоростният лост имам бутон като го натисна изписва OD OFF. Това са по карането а другият е за климатроника има копче на което пише eco ,какво означава?

как да използвам автоматика вече в сняг ?
                Последно редактирано от Паджеровод; 03-11-09, 17:48.

Коментар

Щом си със Супер селект можеш да експериментираш с режимите.

За копчето OD потърси за "овърдрайв". Писано е много.

На сняг - ами пробвай например едно друго копче - "hold"

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                    Щом си със Супер селект можеш да експериментираш с режимите.

За копчето OD потърси за "овърдрайв". Писано е много.

На сняг - ами пробвай например едно друго копче - "hold"
                    Благодаря много.

Коментар

здравейте отново, изчетох почти целият форум но не разбрах абсолютно всичко .Днес при нас заваля първият сняг е него е натрупало но да попитам на бързи ли е най удачно да карам сега 4.4 разбира се или другите и на скоростният лост имам бутон като го натисна изписва OD OFF. Това са по карането а другият е за климатроника има копче на което пише eco ,какво означава?

как да използвам автоматика вече в сняг ?
                      Колега по асфалт като караш може да включиш предният мост 4Н но не и другите предавки на раздатката (нее добре за нея),ако влезеш в земен и неравен път можеш да включжаш 4НLc (преден заден диф. + блокиран централен диф.)а 4LLc е за спускане това са бавни скорости но скоростният лост трябва да е на L (най задна позиция),за копчето OD OFF това е да връща една скорост на долу ползваш го при изпреварване или при спускане на баир да ти послужи като моторна спирачка,но зависи на кой режим си пуснал скоросната кутия тя е с 3 режима имаш копче на таблото (A/T MODE) под бутона за подгряване на стъклата

Коментар

Първоначално публикуван от Branko_80 Преглед на мнение
                        ...а 4LLc е за спускане...
                        Това пък как го измисли
                        Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

днес както си карах около 2500 оборота на двигателя се появи много дразнещ шум в таблото като струя на вятър но направо ,свири" като намаля изчезва като засиля пак се появява идва от таблото и си мисля да не би да е жилото на оборотомера?

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                            Това пък как го измисли
                            Според мен е така кажи и ти твоето мнение за да знае колегата
                            Аз го ползвам само за спускане на кални или заледени участъци,за изкачване не виждам смисъл от него.

Коментар

днес както си карах около 2500 оборота на двигателя се появи много дразнещ шум в таблото като струя на вятър но направо ,свири" като намаля изчезва като засиля пак се появява идва от таблото и си мисля да не би да е жилото на оборотомера?
                              Оборотомерът ти е електронен, няма жило.
                              Щом е като струя вятър по-скоро е предпазният клапан на смукателния колектор. Той отваря, ако налягането на турбото превиши определена стойност. Намира се отпред точно пред таблото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X