Здравейте пише ви още един от екипа на джиповете от днес съм собственик и аз на такова бижу.двигателя е 2.8 турбо дизел снимки утре ще кача .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мицубиши Паджеро Sport
Свий
X
-
До: Мицубиши паджеро sport
Честито, един приятел има бензиново 3.0 V6. Много кефи. Малко по-ниско ми се струва отдолу и резервната гума пречи но е много добро. Може би по за асфалте е направено. Със здраве да го караш.[FONT=Comic Sans MS]Не може да не може.
[/FONT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от cvetoslav Преглед на мнениеЧестито, един приятел има бензиново 3.0 V6. Много кефи. Малко по-ниско ми се струва отдолу и резервната гума пречи но е много добро. Може би по за асфалте е направено. Със здраве да го караш.[SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich
Коментар
-
Първоначално публикуван от sandetoludiq Преглед на мнениеЗдравейте пише ви още един от екипа на джиповете от днес съм собственик и аз на такова бижу.двигателя е 2.8 турбо дизел снимки утре ще кача .
Ако имаш неясни неща спрямо модела пиши на лично или тук в темата ще ти помогна с каквото мога[SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich
Коментар
-
Честито и от мен !!Добре дошъл във клуба !Много добре се държи и на асфалта и в гората .Резервната гума отдолу никога не ми е пречела .[SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|
Коментар
-
здравейте отново, изчетох почти целият форум но не разбрах абсолютно всичко .Днес при нас заваля първият сняг е него е натрупало но да попитам на бързи ли е най удачно да карам сега 4.4 разбира се или другите и на скоростният лост имам бутон като го натисна изписва OD OFF. Това са по карането а другият е за климатроника има копче на което пише eco ,какво означава?
как да използвам автоматика вече в сняг ?Последно редактирано от Паджеровод; 03-11-09, 17:48.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеЩом си със Супер селект можеш да експериментираш с режимите.
За копчето OD потърси за "овърдрайв". Писано е много.
На сняг - ами пробвай например едно друго копче - "hold"
Коментар
-
Първоначално публикуван от sandetoludiq Преглед на мнениездравейте отново, изчетох почти целият форум но не разбрах абсолютно всичко .Днес при нас заваля първият сняг е него е натрупало но да попитам на бързи ли е най удачно да карам сега 4.4 разбира се или другите и на скоростният лост имам бутон като го натисна изписва OD OFF. Това са по карането а другият е за климатроника има копче на което пише eco ,какво означава?
как да използвам автоматика вече в сняг ?[SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich
Коментар
-
Първоначално публикуван от Branko_80 Преглед на мнение...а 4LLc е за спускане...Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнениеТова пък как го измисли
Аз го ползвам само за спускане на кални или заледени участъци,за изкачване не виждам смисъл от него.[SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich
Коментар
-
Първоначално публикуван от sandetoludiq Преглед на мнениеднес както си карах около 2500 оборота на двигателя се появи много дразнещ шум в таблото като струя на вятър но направо ,свири" като намаля изчезва като засиля пак се появява идва от таблото и си мисля да не би да е жилото на оборотомера?
Щом е като струя вятър по-скоро е предпазният клапан на смукателния колектор. Той отваря, ако налягането на турбото превиши определена стойност. Намира се отпред точно пред таблото.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар