Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем - аларма с engine start

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем - аларма с engine start

Друго, за което се сещам - релетата, контактите и т.н. е ясно. Въпроса е как ще се оправите с имобилайзера на самото возило? Нали иска ключ с чип, а ако оставиш чипа някъде дежурен, това пък значи да улесниш евентуалните крадци?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Друго, за което се сещам - релетата, контактите и т.н. е ясно. Въпроса е как ще се оправите с имобилайзера на самото возило? Нали иска ключ с чип, а ако оставиш чипа някъде дежурен, това пък значи да улесниш евентуалните крадци?
      Правя следното уточнение - не съм запознат в наи тънките детаили на Паджеро но ако е от по далечните години -имобилаизерите са клонират.
      Съществува и вероятност да няма - например на мои роднина Паджеро 94 с 4М40 мотор му направиха резервни ключове и ключаря провери дали в кюча има има имобилаизер и нямаше - после палеше с чисто железен копи ключ без проблеми.

Но ако не може да се клонира -то 4М40 мотора като гледам се пали с поглед дето се вика - трябва да подгрее-ще рече да затвори релето за подгряване, да се подаде напрежение на клапана на помпата и да се завърти стартера- все места доволно достъпни.

salex75 - с каква цел искаш да палиш дистанционо - за зимата за да е по топло или изобщо -просто за комфорт-като влезнеш върте да е заплен мотора?
      Ако е заради първоо разбирам но за второто е кофти -каквото и да правиш няма начин да не сложиш ключа в кючалката -блокажа на волана е чисто механичен.... т.е винаги ще трябва да изтърпиш неудобството - да изкл. мотора които е запален с ремоута и да го палнеш с ключа пак.

Коментар

И така колеги , цена на дребно 110лева , от илиянци певилион 10** не помня. на около 50м. от централният вход в ляво. Предполагам ,че с връзки и на едро е още по апетитна. Ще ходя тия дни да си взема още една за другата кола и ще се пробвам да се спазаря. Ако се навият и за отстъпки за съфорумци ще е добре.
        Ето и малко снимки , схеми каквото имам.
        Прикачени файлове
        0876 0876 89 / salex0666@gmail.com/л.с.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Most vehicles require a factory immobilizer bypass module which bypasses/immitates the chip in your vehicles key during remote start up. This module is required for ANY remote starter brand/model from ANY seller.

Това ще рече, че има модули за преодоляване на имобилайзера и може да се поръча за всички по-нови модели автомобили. Но в случая до колкото разбирам става на въпрос за по-стари автомобили и тия имобилайзери както каза колегата по-горе не са проблем ама хич. Ето и сайта на производител:
          http://ifar.ca/en/vehicles/
          [FONT=Comic Sans MS]Не може да не може.
          [/FONT]

Коментар

Колега salex75 -надявам се последно въпросче за тая аларма- в кутията има 1 или 2 дистанционни?
            И една молба- ако купиш още една-моля те ако не ти е проблем да отвориш кутииката и да направиш няколко снимки на самата платка - простокато видя нещо такова (вътре) се поизяснява картинката колко свясно е направена.
            Занимавал съм се и с аларми - едно време марката ОРЕЛ беше що годе свясна марка -на кутиите имаше същия орел. Ама тая с име Орел Маистор не знам нищо за нея.

Коментар

Ще я снимам като я взема - до два три дни. Относно паленето определено заради зимата. Имам 3 месечна дъщеря и предпочитам когато излезна колата да е подгрята и затоплена , а пък лятото за климатика. Зная , че когато е запалена и слезна да я отключа с дистанционното ще загасне и трябва да се запали вече с ключа но то просто си по условие. В комплекта е едно дистанционно и един пейджър който реално си е второ дистанционно. И до колкото зная дори и обикновенното дистанционно може да я пали.

Коментар

Мерси . Като решиш -казваи -ще помагам със съвети. Не знам всичко на тоя свят но доста неща по колите знам.
                Аз Паджеро нямам но зет ми има -така че на мен се пада честа да го чепкам ако стане нещо.
                Неговото не пали добре сутрин,свещ е на първо четене то намерих схемата -мисля че няма да е проблем да запуснем оригиналното реле като стъпка1 на ремоут старт мотора.

Коментар

Ок . Щом не се плашиш от студена бира и топло мезе , а може и по водчица и имаш мерак да я помъчим ще я запалим .

ЕТО И КНИЖКАТА НА АЛАРМАТА. ЗА КОЛЕГИ КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ СА МИ ОБЕЩАЛИ И БГ ТАКАВА.

ОСТАВА ДА НАПРАВЯ И ПАЛЕНЕТО ДА Е ОТ АЛАРМАТА.
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от Чавдар (V93); 02-12-09, 22:13.

Коментар

Колега мерси за сканирането . Ще го подкараме паленето - няма де да иде. Имам вече идея за подобрение. Но аиде да е по късно че сега ми се спи

Коментар

salex75 какво стана монтира ли я? Сподели впечатления, дава ли ядове и прочие. Че много искам да си сменя мойта, че ме дразни адски много.

Коментар

Колега,звънни на 0895625142-Пецата това е човека който ще те излекува от всички болести.
                        Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база

Коментар

Първоначално публикуван от dulgiq0843 Преглед на мнение
                          Колега,звънни на 0895625142-Пецата това е човека който ще те излекува от всички болести.
                          Е това чакам бе хора , доктор и то препоръчан, НАШ ЧОВЕК ДА Е!
                          Още утре звъня!
                          ................................А после ще споделя

Коментар

С тея електроники само ядове берем.
                            На вилата имам една врата с резе, за 20години веднъж не ми е направила проблем
                            Извинявам се за празнословието(спам).
                            Добро настроение.
                            Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                            Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X