Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно Компаса за Pajero Sport

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Относно Компаса за Pajero Sport

Успях да извадя крушката, утре ще обиколя няколкото магазина из Ботевград да видя дали има такива лампички. Идеята ми е да ги подменя с диодни, тъй като са на много кофти място сложени и трябва да разглабям бая за едната смяна.

Коментар

Първоначално публикуван от Joint022 Преглед на мнение
      Успях да извадя крушката, утре ще обиколя няколкото магазина из Ботевград да видя дали има такива лампички. Идеята ми е да ги подменя с диодни, тъй като са на много кофти място сложени и трябва да разглабям бая за едната смяна.
      При подмяната с диод трябва да запоиш последователно един резистор около 600 ома.Късмет с майсторията и Весели празници!

Коментар

Първоначално публикуван от Joint022 Преглед на мнение
        Такива надали ще намериш по магазините,аз обикалях и ми казаха само с поръчка.А иначе от БМВ няма да стане защото за Японските са по-различни цоклите.
        [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
          Такива надали ще намериш по магазините,аз обикалях и ми казаха само с поръчка.А иначе от БМВ няма да стане защото за Японските са по-различни цоклите.
          един приятел намери такива крушчици в магазин за автоаксесоари . Около 3 лв струваше бройката.
          GW Steed5

Коментар

Първоначално публикуван от lusan Преглед на мнение
            един приятел намери такива крушчици в магазин за автоаксесоари . Около 3 лв струваше бройката.
            Би ли питал това момче къде се намира този магазин за аксесоари?
            Благодаря!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X