Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде се намира номера на рамата при Pajero 1992 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Къде се намира номера на рамата при Pajero 1992 ?

Колега ако не се вижда нито един синвол или са изгнили и са се самоунищожили,проблема е налице и то голям.Не искам да те плаша но на мои приятем му взеха МПС-то поради тази причино,но от неговия номер нямаше нищо всичко бе изгнило и паднало.Дано да нее и при теб така,а и в нашата Родна България все още се правят накой неща под масата и проблемите се отстраняват.УСПЕХ и като регистрираш пиши и прати снимки
    [SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich

Коментар

Първоначално публикуван от Branko_80 Преглед на мнение
      Колега ако не се вижда нито един синвол или са изгнили и са се самоунищожили,проблема е налице и то голям.Не искам да те плаша но на мои приятем му взеха МПС-то поради тази причино,но от неговия номер нямаше нищо всичко бе изгнило и паднало.Дано да нее и при теб така,а и в нашата Родна България все още се правят накой неща под масата и проблемите се отстраняват.УСПЕХ и като регистрираш пиши и прати снимки

Как така ще му взимат МПС-то бе колега !!! то така ли е по законите на ЕU ?
      Не мога да разбера примерно ако колата е регстрирана в Германия и си има евро номер на какво основание ще откажат да регс. колата под предлог че не се вижда ориг.наб.номер !
      И аз разбрах за комиси и разни такива заяждане ,но чак конфискуване на колата това не може да ми го побира главата !
      Ама нали сме в стр.на чудесата та всичко е възможно.

Коментар

Аз просто споделям какво стана с мой колега,взеха му някаква KIA беше 2002г. и беше изгнил номера и не се виждаше нито един синвол.

Коментар

Колега несе плаши не могат ти вземат колата ще търчиш насам натам малко ма не е болка за умиране.
          telefonche@mail.bg
          Варна

Коментар

И моят номер прогресивно изчезва
            Тия дни ще кърпя малко джипчето и ще се опитам да го консервирвам...

Коментар

Споко аз се регистрирах. Полицая на канала беше в добро настроение и май много не му се клечеше .Та ме пусна като ми каза да си почистя номера и да го консервирам. Ама и аз не го намерих или по точно се заблуждавам че виждам номер. Но както и да е като го продавам някога ще му мисля

Коментар

Първоначално публикуван от dreik_1 Преглед на мнение
                Споко аз се регистрирах. Полицая на канала беше в добро настроение и май много не му се клечеше .Та ме пусна като ми каза да си почистя номера и да го консервирам. Ама и аз не го намерих или по точно се заблуждавам че виждам номер. Но както и да е като го продавам някога ще му мисля
                Колега ти си на черпня,щом си регистрирал без нито един от споменатите в темата проблеми си супер.ЧЕСТИТО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X