Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде се намира номера на рамата при Pajero 1992 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде се намира номера на рамата при Pajero 1992 ?

Здравеите имам питане къде е номера на рамата на Митцубиши паджеро 2.5 тди 92г.дълга база. Ако някой може да качи и снимка ще съм много благодарен

До: къде се намира номера на рамата

Първоначално публикуван от dreik_1 Преглед на мнение
    Здравеите имам питане къде е номера на рамата на Митцубиши паджеро 2.5 тди 92г.дълга база. Ако някой може да качи и снимка ще съм много благодарен
    Колега аз имам Pajero Sport 2,8 TDI 98г. и номера на рамата ми е на шасито зад задна дясна гума
    [SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich

Коментар

аз имам pajero къса база 95г номера на рамата му е на гредата кот задната дясна гума

Коментар

Номера със сигурност е на шасито зад задна дясна гума, но може да е намазан с нещо и да не се вижда. Аз трябваше в КАТ да ръчкам с отверка докато го намеря
        GSM: 0898 554713
        Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Първоначално публикуван от empty Преглед на мнение
          Номера със сигурност е на шасито зад задна дясна гума, но може да е намазан с нещо и да не се вижда. Аз трябваше в КАТ да ръчкам с отверка докато го намеря
          Най вероятно това е причината за да не се вижда,наслояване на боя за това колега вземи и поизшлаифаи малко и номера ще се появи,но да ти кажа на мен ми е по в задния краи (като застанеш с лице към гумата по в ляво) така е при мен но със сигурност е под задна дясна гума на шасито

Коментар

Първоначално публикуван от Branko_80 Преглед на мнение
            Най вероятно това е причината за да не се вижда,наслояване на боя за това колега вземи и поизшлаифаи малко ...
            Аз бих внимавал много с "шлайфането" около VIN-а, че човек може като нищо да си докара проблем ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              Аз бих внимавал много с "шлайфането" около VIN-а, че човек може като нищо да си докара проблем ...
              Ти го посъветвай как точно да извади номера читав

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                Наистина шлайфането е лоша идея. На мен ми се наложи с отверка, защото само това ми дадоха но има и доста по - добри начини. Сигурен съм, че ще измислиш нещо да свалиш боята, но не шлайфай, че после да не стане без половин номер... Съвет, след като си видиш номера го намажи отново, защото се носят легенди за раждата по шасито на Паджерото.
                GSM: 0898 554713
                Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Първоначално публикуван от Branko_80 Преглед на мнение
                  Ти го посъветвай как точно да извади номера читав
                  Хората са измислили доста препарати за сваляне на боя ...
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

До: Къде се намира номера на рамата?

И моя номер беше много зле,а и в кат искат не само да го видят но и снимка поне в нашия край е така.Та взиамш прост тебешир и започваш да търкаш.После леко забърсваш и всичко е ок.
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

До: Къде се намира номера на рамата при Pajero 1992 ?

мерси на всички ще се борим

Коментар

Лошо намерих го но да си кажеме че направо си го няма .Някой знае ли дали някъде се пренабиват номера?

Коментар

Лошо намерих го но да си кажеме че направо си го няма .Някой знае ли дали някъде се пренабиват номера?
                          В КАТ ,след комисия и протокол.Голяма разправия.

Коментар

Не пипай повече нищо. Номера се пренабива само в КАТ. За да се пренабие трябва все пак да се види номера. Наистина се прави комисия, но чак такава разправия не е. Каква част от номера се вижда? Кои символи липсват?
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Щом ти си го видял, значи ще мине. Комисията търка с разни химикали и се виждат още по ясно. Ако не се видят всички с протокол от комисията отиваш в оторизиран сервиз, където срещу 100 лева ще ти набият номера по закон на място близко до оригинала. После в КАТ ти набиват техните символи, лепят стикерчета и ти издават допълнително талонче, узаконяващо пренабитият номер.
                              Mitsubishi Pajero 2, 2,5 tdi, ss, glx, 95, къса база
                              0895445845

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X