Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно шнорхел за Pajero Sport

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Относно шнорхел за Pajero Sport

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
    На панаира в Пловдив имаше щанд на VROMOS коегита казха, че правят шнорхели и ги продават по 330лв имат разработен и за Пажеро !

На сайта им ги няма показани, но в ценовата листа ( на 9 стр. ) към него има моделите и цените на тези за които предлагат !

http://www.vromos.com/pdf/prices.pdf
    Това е добре ,НО са за модел от 92.г а моето е 90.г чудя се дали ще стане или не, защото и аз си намислил да го модефецирам малко ,но едва ли ще стане поне малка част като монстерите

Коментар

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
      На панаира в Пловдив имаше щанд на VROMOS коегита казха, че правят шнорхели и ги продават по 330лв имат разработен и за Пажеро !

На сайта им ги няма показани, но в ценовата листа ( на 9 стр. ) към него има моделите и цените на тези за които предлагат !

http://www.vromos.com/pdf/prices.pdf
      Незнам аз ли съм беден или 330лв ми се виждат много?
      В крайна сметка не е нещо което да е супер сложно като изработка, а и едва ли са похарчени милиони за разработка. Май ще търсим друг вариянт.

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
      Като се видим, ще го посмятаме и поумуваме - има идея
      Аз сериозно съм се замислиал за Алуминиев, на кафето ще говорим.
      Знае ли се , може пък да измислим нещо.
      Последно редактирано от Чавдар (V93); 06-10-09, 21:28.

Коментар

аз пък търся предна лява вежда(платмасовата раздувка),обявят ми едни цени (във Варна),че се замислих,дали да не сваля и останалите
        това е моят джип,засега...:lol:

Коментар

И на мен ми се видят 330 лв много за една пласмаса.Отделно никак не ми се нрави да си режа калника.Пък и с монтиран шнорхел джипките ми приличат на самоходни печки...от руските.
          На събора в Приморско видях,че Алекс Ковачев на неговата бегачка беше изкарал въздухозаборника някъде отзад през купето с гофрирана тръба.Това ми се струва много по-интелигентно решение.Лошото е ,че е много бърз и не видях как точно и къде точно я е изкарал тръбата,но и неговата е рязана и въобще специално конструирана.Та да поразсъждаваме-повече спецовете,де-над този вариант.Удачно ли е за нашите джипки,които се ползват и в ежедневието и откъде да се покаже въздухозаборника..
          [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
          Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X