Колеги кажете от къде мога да си купя шнорхел за въздушния филтър защото се опасявам да не глътне водица
Благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Относно шнорхел за Pajero Sport
Свий
X
-
Относно шнорхел за Pajero Sport
Тагове: Няма
-
До: Относно шнорхел за Pajero Sport
За TJM можеш да провериш при Пламен Петров, а за Safari - Гладиатор в Пловдив, китайски - Явор Вромос
Има варианти и на доста по-евтини копия, произвеждани тук, само че не бих ги припоръчал, ако колата влиза в гора. Че, за разлика от оригиналните, тия от стъклопласт се чупят доста лесно.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Може да попиташ и Андро да ти направи един. Цената е прилична и го прави доста здрав. Може да го видиш и на неговия Патрол.GSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
-
Благодаря, ама мисля че моя е като за по-хард машини.Първоначално публикуван от empty Преглед на мнениеМоже да попиташ и Андро да ти направи един...
Чавдар го е насочил правилно. Покажи му твоя от Вромос, мисля че добре стана
.
Коментар
-
Въпроса е, че за Pajero Sport никъде не съм срещал "купешки". В каталозите имам в предвид.GSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
-
А твоя ставали за Pajero Sport ако става кажи цена може на л.с.Първоначално публикуван от dimbo Преглед на мнениеИмам един за продаване обади ми се 0898888010[SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich
Коментар
-
Колега, какво стана намери ли си шнорхелче ?
Аз тази неделя за малко да го удавя моето в една смешна локва, много внимавай, лесно гълта водица !
... и аз сега започвам да се оглеждам на пазара и да събирам инфо !
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=71387&page=3www.4x4Trips.bg
Коментар
-
Първоначално публикуван от Branko_80 Преглед на мнениеКолеги кажете от къде мога да си купя шнорхел за въздушния филтър защото се опасявам да не глътне водица
Благодаря предварително
Тук няма ли: www.safarisnorkel.com/docs/product.htmLand Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
има, дори си го харесах моя бъдещ, ама цени не видях никъдеПървоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнениеТук няма ли: www.safarisnorkel.com/docs/product.htm
http://www.safarisnorkel.com/snorkel...hf/ss650hf.htm
Петьо, твоя май е същия
Коментар
-
Ми Veni, сигурно зависи от къде го взимаш, за мойто "таралясник" е ...Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеима, дори си го харесах моя бъдещ, ама цени не видях никъде.
Петьо, твоя май е същияLand Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнениеМи Veni, сигурно зависи от къде го взимаш, за мойто "таралясник" е ...
извинявай, аз имах предвид колегата Лесов..
че той е по- на зор от мен - аз поне подкалник имам
а за англичаните - не съм пазарувал от там нищо, и съответно, въобще не ми мина през ума.
ще погледна и из ИБея, да видя как се харчат
Благодаря за помощта
Коментар
-
http://www.safarisnorkel.com/snorkel/ss25hf/ss25hf.htm
Колеги, дали някой има идея как да си поръчам такъв шнорхел ?
Има ли ги някъде в BG и как да се ориентирам за цената ?www.4x4Trips.bg
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар