Колеги ,един от двата сензора за автоматично регулиране на височината на фаровете е заминал,регистрираната грешка не уточнява кой точно. Нови с доставка преден 700лв+ ,заден 500лв +
,таааа въпроса ми е някой сблъсквал ли се е с този проблем и как го е решил? Буксите и кабелите са проверени - няма нагоряло или лош контакт. Сензора на предното стъкло си работи нормално в редки случаи грешката изчезва за няколко часа и после пак се появява. Когата е изчезнала машинките в самите фарове си работят също нормално.
Дали има съвместими сензори от други марки или дали може да се рециклират старите? https://partsouq.com/en/catalog/genu...LYV98WAJ900436
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сензор автоматично регулиране на фаровете
Свий
X
-
Няма съвместими сензори за тази система бъгава......аз се прецаках така преди 4-5 години и си купих оригинален (ръснаах се с 560 кинта) заработи малко и после пак отказа......този път беше преден и си казах стига .....помислих как да направя фаровете да се управляват ръчно ,а не автоматично адаптивно и си го направих с копче от Галант със съответната електроника( делител на напрежение ),копчето си пасна на гнездото и така я продадох колата......
- 1 like
-
На супер мръсно място са турени и е въпрос на време да се предадат , при много паджерота се случва , особено , ако се карат по предназначение . И на други марки коли съм гледал где са и пак са си в киреча -ако са на пружини , въобще возилата , датчиците са си там .Но нашите мязат на жип и се калят повечко .
Ти си прецени , дали да извикаш и механичната част , или само датчика -зависи в кво състояние са лостчетата ти . Въоръжи се с търпение , че от там се бавят по месец нещата , вече . Пиши ми , ако се затрудняваш . И докладвай за развояTLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE
Коментар
-
.....това се знае от 7-8 години, когато почнаха едно по едно да гърмят на Паджератата.....най лошото е ,че и побългаряване не може да се направи, пробвал съм много пъти да ги ремонтирам ,и до сега няма ефект защото магнитите са големия проблем.....Първоначално публикуван от Zumbayo Преглед на мнениеУплътнението на задния сензор беше заминало, има четири магнита вътре,два бяха ръждясали,а единият от двата раздробен.
Коментар
-
- 2 likes
Коментар
-
Бравос!!!
Дано изкара.
Много бързо дойде .Учуди ме . Намери ли някой търговец , който шипва от Европата ?
Има ли "заден" и "преден" датчик , или се различават само по механиката ( която може и да се запази )?
Моите съм ги олял яката с няколко слоя от ваксите , дето по принцип пръскам возилото отдолу , с надеждата да не влиза вода ,пък и някога да успея да го сваля .
TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE
Коментар
-
Клепането не знам дали има голям смисъл,този в който беше влязла вода му беше скъсана семерингата. Отстрани беше здрав не е влизало между бялата и черната пластмаса вода.
ЗА идването бързо беше,даже беше на втората седмица в БГ ,но го мотарха по митници и пощи явно.търговеца беше от китай,руският вариант не ми дава опция за адрес в БГ🤨. Предния и задния датчици са еднакви👍🏻
Пс: последните дни в тез дъждове и след близка среща с добруджанска кал, шума и каманяк на едни ниви освен че се наблъска мъжката с кирпич колата и датчика(старият разпачатосандатчик) проработи🙃, беше със счупен корпус скъсана семеринга и захванат с две свински опашки вместо с винтове,но работещ😂,пазя си го за резервни магнити него.
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар