Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От два акумулатора към един?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: От два акумулатора към един?

Няма проблем да се кара с един акумулатор Паджерото.Моето е 3.2DID 2002 г и няколко пъти съм го пробвал това -докато зареждам единия акумулатор си карам с другия...Но не бих се отказал от екстрата да има два акумулатора.Те са така заради зимния пакет ,който включва отопление на седалките, подгев на горивната магистрала,подгрев на стъкла и огледала и като добавиш 100 вата халогени и здрава музика и спокойствие за паленето ...Има италиански/топъл без подгряване/ пакет с един акумулатор 92-95Ачаса.Като са два пак са по 95 Ачаса
    До колегата с проблема с паленето-същото ми се случи с Нисан терано 2.4 Бензин-смених четките на стартера и с лека профилактика на корозия и мръсотии по котвата всичко се оправи.

Коментар

До: От два акумулатора към един?

Миналата събота и неделя бях с домочадието за риба на яз.Камчия. За осветление ползвам две луминицетни лампи и ги вързвам директно за единия акумулатор, като преди това го откачих от клемите. Този петък реших да се кача на вилата. Там като ми се домързелува почвам да се човъркам по джипчето. Отварям капака и гледам, цяла седмица съм с един акумулатор. Така че няма проблем да е един, а другия и аз незнам за какво е. Нямам такива екстри като колегата.
      Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
      Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X