Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крик за Паджеро 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Крик за Паджеро 2

Дай по-точно координатите на моргите моля те.
    Георги Гатев

Коментар

Ами обяснил съм доста точно къде се намират точен адрес (т.е. No?) и телефон нямам ако имах щях да ги напиша.Като тръгнеш по околовръстното няма как да ги изпуснеш.

Коментар

Крика пристигна. Малко по - различен е от този който имах аз, но пак става. Важното е, че има дупка в основата и с малко нагласа се захваща на мястото където стои по принцип. Доволен съм! pepi tuning bg благодаря ти много!
        GSM: 0898 554713
        Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Айде и аз да попитам. Крик си имам, но друга важна част липсва - ключа за гумите. От каде мога да си купя подобен( за Паджеро 2) или по моргите да обикалям.

Коментар

Може да пратиш едно лично на pepi tuning bg и да го попиташ за телефонния номер на човека от Стара Загора. Той може да има такава щанга и да ти я прати по еконт.

Коментар

Аз пак питам,къде стой този крик за да погледна дали и аз имам че търсих на всякаде и неможах да го намерия,нещо по точно да ми кажите.Под калника е доста относително.
              [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

При Pajero(не Шогун) крика стои във кората над десния заден калник. Зад дясната задна седалка имаш нещо като жабка тояно е над калника със пластмасов винт. Отвърташ винта и там има дупка точно зад калника в която застава крика. Казах не Шогун, защото при него може да е по - различно. Провери корите и на 2та калника.

Коментар

Много благодария и аз нямам крик значи
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

При Шогуна е под задните седалки

Коментар

Ключа за гумите седи в задната врата в кората заедно с другите инструменти.Много е дефицитен!Аз събирах целия комплект близо два месеца!Сега мога да се похваля със всички допълнителни консумативи за Паджерото.Ключа за гуми го няма човека от стара загора аз взех единствения.....
                      Ще следя за консумативи ако някой търси други неща нека пита.

А интериорните консумативи са:
                      Крик;Щанга за крик;Чекмедже под предна дясна седалка;Пепелник;Шкафче под касетофона;Фенер в задна лява кора;Кора за багажника на къса база;
                      В задната врата:
                      Клещи;S-образен шестограм;Отверка права и къстата в едно;Фенерче;Ключ за гуми;Рамо за ключ за гуми;Щанга;Ключ 14/17;Ключ 10/12.
                      Ако съм пропуснал нещо съжалявам.
                      Последно редактирано от huko; 20-05-09, 08:58. Причина: сливане

Коментар

Първоначално публикуван от empty Преглед на мнение
                        При Pajero(не Шогун) крика стои във кората над десния заден калник. Зад дясната задна седалка имаш нещо като жабка тояно е над калника със пластмасов винт. Отвърташ винта и там има дупка точно зад калника в която застава крика. Казах не Шогун, защото при него може да е по - различно. Провери корите и на 2та калника.
                        Ако паджерото е японска сглобка /ексиит/, отзад от дясно няма място за крик, там се намира 2-ри ят изпарител на климатика,ел. мотора и доста електроника!
                        Така, че търси го, или му намери място където ти е удобно.
                        0876 79 25 21

Коментар

Има ключ за гуми колега ако още търсиш пиши лично.

Коментар

От: Крик за Паджеро 2

Стара тема, но да я вдигна малко. Издирвам крик за Sport-a, същият като на Pajero 2 е. Намерих един в Обеля, лъгаха ме 1 седмица, че ще ми го продадът за 30лв и след това го вдигнаха на 40. Отказах се, мразя такива мизерии, не за 10-те лева! Дайте някакви координати, че под дърво и камък търся крикче и не мога да намеря.

Мерси!

Коментар

За 40 утре ти свалям моя!!
                              088пет722пет99
                              http://www.hydropompi.com/

Коментар

Крик намерен, благодарение на колегата REGULATOR!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X