Искам да си купя крик за Паджеро 2. Този който беше с моето беше изпуснал и аз направо го изхвърлих. Майстора ми каза, че съм идиот защото имало вероятност да се напълни и да работи отново... За съжаление няма как да го намеря вече и исках да си купя същия крик. Той има една дупка в основата в която минава болт и се завива за купето на джипа. Така се прибира компактно и ми се иска да си купя същия крик. Имате ли идея какъв крик точно трябва да търся и къде мога да го намеря?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Крик за Паджеро 2
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
До: Крик за Паджеро 2
Първоначално публикуван от empty Преглед на мнениеИскам да си купя крик за Паджеро 2. Този който беше с моето беше изпуснал и аз направо го изхвърлих. Майстора ми каза, че съм идиот защото имало вероятност да се напълни и да работи отново... За съжаление няма как да го намеря вече и исках да си купя същия крик. Той има една дупка в основата в която минава болт и се завива за купето на джипа. Така се прибира компактно и ми се иска да си купя същия крик. Имате ли идея какъв крик точно трябва да търся и къде мога да го намеря?.
-
Не съм се изразил правилно . Исках да кажа, че отзад се прибира точно зад десния калник в нещо като жабка за точно определен крик. Оригиналния крик имаше дупка в основата където минава болта и се завива за ламарината на купето. По този начин крика е компактно прибран и не танцува из багажника.GSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от empty Преглед на мнениеНе съм се изразил правилно . Исках да кажа, че отзад се прибира точно зад десния калник в нещо като жабка за точно определен крик. Оригиналния крик имаше дупка в основата където минава болта и се завива за ламарината на купето. По този начин крика е компактно прибран и не танцува из багажника.
Коментар
-
Благодаря ти адашЗвъннах на човека и той ми каза, че му е останала последна бройка. Караше и не можеше да запише координатите, така че ще му звънна след малко да се разберем. Благодаря ти много!
GSM: 0898 554713
Коментар
-
-
здравей, пепи_тунинг ми прати телефона на човек с авто морга във стара загора. Поръчах му крика, но той каза, че е последния. Пепи трябва да се е свързал и с един друг суфорумник от където да вземе адреса на някаква морга в София, където имало няколко английски паджера на части. Там може и да има. Пепи я дай адреса на моргата и ако ходиш до там, моля те да провериш за крикове, че явно повече хора си търсятGSM: 0898 554713
Коментар
-
Първоначално публикуван от pepi tuning bg Преглед на мнениеЗдравей, той крика оригиналния си е маслен аз си купих и крика и щангата от един познат има морга за Паджеро.
Ще ти пусна лично с телефона му, за да не му правя реклама тук.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
На мен ми ги продава за 40 лв.
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеА каква е цената на крика и на щангата.GSM: 0898 554713
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар