Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крик за Паджеро 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Крик за Паджеро 2

Искам да си купя крик за Паджеро 2. Този който беше с моето беше изпуснал и аз направо го изхвърлих. Майстора ми каза, че съм идиот защото имало вероятност да се напълни и да работи отново... За съжаление няма как да го намеря вече и исках да си купя същия крик. Той има една дупка в основата в която минава болт и се завива за купето на джипа. Така се прибира компактно и ми се иска да си купя същия крик. Имате ли идея какъв крик точно трябва да търся и къде мога да го намеря?
    GSM: 0898 554713
    Уебсайт: BULEXTREME.com

До: Крик за Паджеро 2

Първоначално публикуван от empty Преглед на мнение
    Искам да си купя крик за Паджеро 2. Този който беше с моето беше изпуснал и аз направо го изхвърлих. Майстора ми каза, че съм идиот защото имало вероятност да се напълни и да работи отново... За съжаление няма как да го намеря вече и исках да си купя същия крик. Той има една дупка в основата в която минава болт и се завива за купето на джипа. Така се прибира компактно и ми се иска да си купя същия крик. Имате ли идея какъв крик точно трябва да търся и къде мога да го намеря?
    Купи си маслен и дигаш отпред на носачите, отзад на моста, или на рамата. На купето не е добра идея.

Коментар

Не съм се изразил правилно . Исках да кажа, че отзад се прибира точно зад десния калник в нещо като жабка за точно определен крик. Оригиналния крик имаше дупка в основата където минава болта и се завива за ламарината на купето. По този начин крика е компактно прибран и не танцува из багажника.

Коментар

Първоначално публикуван от empty Преглед на мнение
        Не съм се изразил правилно . Исках да кажа, че отзад се прибира точно зад десния калник в нещо като жабка за точно определен крик. Оригиналния крик имаше дупка в основата където минава болта и се завива за ламарината на купето. По този начин крика е компактно прибран и не танцува из багажника.
        Май и аз си търся същия крик ,за сега безуспешно!

Коментар

А в магазина на Мицубиши проверявал ли си?
          www.offnews.bg

Коментар

Здравей, той крика оригиналния си е маслен аз си купих и крика и щангата от един познат има морга за Паджеро.
            Ще ти пусна лично с телефона му, за да не му правя реклама тук.

Коментар

Благодаря ти адаш Звъннах на човека и той ми каза, че му е останала последна бройка. Караше и не можеше да запише координатите, така че ще му звънна след малко да се разберем. Благодаря ти много!

Коментар

Ако имаш нещо по моя въпрос свиркай че се убих да търся и нищо за сега.

Коментар

Пратил съм ти на лично.

Коментар

Много интересно нещо и аз търсих на моето зверче крик а не намерих,можете ли да ми обясните къде се намира по точно.
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

здравей, пепи_тунинг ми прати телефона на човек с авто морга във стара загора. Поръчах му крика, но той каза, че е последния. Пепи трябва да се е свързал и с един друг суфорумник от където да вземе адреса на някаква морга в София, където имало няколко английски паджера на части. Там може и да има. Пепи я дай адреса на моргата и ако ходиш до там, моля те да провериш за крикове, че явно повече хора си търсят

Коментар

Първоначално публикуван от pepi tuning bg Преглед на мнение
                        Здравей, той крика оригиналния си е маслен аз си купих и крика и щангата от един познат има морга за Паджеро.
                        Ще ти пусна лично с телефона му, за да не му правя реклама тук.
                        А каква е цената на крика и на щангата.
                        Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                        Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

На мен ми ги продава за 40 лв.
                          Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
                          А каква е цената на крика и на щангата.

Коментар

Утре ще се обадя че днес нямях време зяа това и ще дам резултат.
                            Това беше и цената за мен.40лв.

Коментар

Днес бях в моргите за които си писахме.На околовръстното са едната е над WV посока Горна Баня от дясно, а другата е на входа за Люлин от към Суходол.Има две Pajero-та и са почти пълна комплектовка.Ако някой се интересува може да ме пита квото съм видял ще кажа.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X