Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с автоматичната кутия П2 2.5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с автоматичната кутия П2 2.5

Ремонт на такава кутия в МИ варна е около 2000лв минимум.Мисля че мога да ти намеря здрава, даже и може да се пробва джипа е още цял ако не се лъжа.
    Човек се учи с много практика:D

Коментар

Дядо Владо това вече сум го правил няколко пъти, намерих схема на цялата котия лувтове размери на прожини,сачмите,всичко за ремонтерането.(всичко е наред)ама нетръгва сутрин.Един колега по горе писа че може и от хидро-трансформатора,питах във Варна маистор на АК каза че не е от него.И незнам какво да правя!

Коментар

Първоначално публикуван от getano Преглед на мнение
        ...И незнам какво да правя!....
        Много го невярвам, но при силно износени шлици в хидротрансформатора, или на входящия вал на скоростната кутия (това което влиза в хидро трансформатора)нещо да превърта , ама тогава трябва да има шум, който после да изчезва
        Карай го така, то ще си покаже
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

То като е студен (когато не тръгва) никакакъв шум няма като поработи започва да се чува едно дрънкане и е (готов за тръгване) и ми се струва че от хидро-трансформатора.Възможно ли е от него да дрънка?

Коментар

Колега най добре отиди на специалист.Препоръчвам да е в ВАРНА има доста хора който са запознати с автоматиците ,ако се затрудниш пиши ще ти дам кординати.
            Човек се учи с много практика:D

Коментар

Аз пък бих те посъветвал да обърнеш внимание на датчиците,защото някои път от тях се бъркат нещата!

Коментар

Тая кУтия (03-72l) нЯма датчици които могат да повлияЯт на нетръгването. Има един за температурата и един елЕктромагнитен клапан за OD, това е цялата електроника по тази кУтия.Но все пак благодаря.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X