Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко въпроси за Паджеро 94' 2.5 TDi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Малко въпроси за Паджеро 94' 2.5 TDi

Колеги здравейте.
    Какъв е принципа на работа на отопляемите седалки на Паджеро 2???
    Може ли от обикновени да се направят отопляеми???
    И още един въпрос...Ако си с два акумлатора има ли нужда през няколко месеца да им се сменят местата???

Коментар

Първоначално публикуван от pepi tuning bg Преглед на мнение
      Колеги здравейте.
      Какъв е принципа на работа на отопляемите седалки на Паджеро 2???
      Може ли от обикновени да се направят отопляеми???
      Двустепенен електрически нагревател. HI, LOW,OFF
      Мисля си, че ще е по-лесно да си намериш такива с вграден нагревател, а те обикновено са и с електр. регулатори на нива, наклони и др. глезотиики.

И още един въпрос...Ако си с два акумлатора има ли нужда през няколко месеца да им се сменят местата???
      Електрически са вързани паралелно, така че само физическото разместване на местата им няма значение. Друг е въпросът, ако единият е на по-горещо или на по-мокро място, тогава може и да има...

Коментар

Мерси.Ами мойте седалки са с глезотийки и имам копчетата Hi Off Low ама явно нещо не бачкат друго е че са като чисто нови.....
        Кажи мога ли да сменя нагревателите и как може да се разглобят безболезнено???

Коментар

А премерил ли си ги за да си сигурен, че е в тях проблемът?

Коментар

Виж дали куплонгите са свързани, че за продаване понякога изпират колите сериозно, т.е. разглобяват а после така остава. Твойта казваш е като нова. Гледай жици и връзки под седалките а после предпазителите, па тогава мисли наи-лошото. На тия коли обикновенно нещата не се трошат така лесно. Още по-малко две седалки по два нагреватела. Айде бе! Мястото до шофьора поне трябва да е здраво.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

......и едно допълнително чекмедже за под седалката
              Може ли малко по-подробно за това чекмедже...или снимка?

Коментар

За чекмеджето виж темата за бившото Паджеро на голди там има и снимка тъй като нямам налична на моето.

Коментар

Колеги как се демонтира пластмасовото барче на което стоят скоростните лостове пепелника и копчетата???
                  п.с. Ако някой има нагледен снимков материал още по добре.
                  поздрави.

Коментар

За чекмеджето виж темата за бившото Паджеро на голди там има и снимка тъй като нямам налична на моето.
                    OK! Благодаря.

Коментар

Здравейте,
                      днес пробвахме да монтираме броня от Паджеро 2000 г. на моето от 94г.Оказа се че няма почти никаква разлика бронята пасна почти идеално.Модела е с халогените в буферите и пластмасова имитация на А-бар(който между другото изглежда доста добре, но е много кекав).

Коментар

Днес поставихме и допълнителни светлини в кекавата декорация пред бронята.Марка WESEM за цената си светят перфектно.Джипа получи прилично осветяване.Мога да кажа че почти съм готов с първия етап на преправянето му в мое превозно средство.
                        Следват лебедка и лифт.
                        От ксенон се отказах тъй като имам на другите коли и ми се струва че едни обикновени чисти и нови фарове с хубави крушки не светят по лошо от него.

Коментар

Сега пред мен стой въпроса за акумулаторите??
                          До сега бях с 2 Х 80А оригинални Мицубиши.Сега се чудя какво да избера.Мисля за Optima,Bosch или Zap.Прочетох бая теми но неможах да се спра на нещо конкретно.Дайте съвет???
                          Ще ползвам и инвертор макс 600W.

Коментар

Optima - да.
                            Bosch - ако го купуваш от България - не. Varta - също.

Аз се оборудвах принудително преди два дни с Banner. Мисля, че след Optima, това е най-доброто, което се внася у нас.
                            Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Optima и фарчета в бронята е странно. Само даваш пари. При нормално ползване не ти трябва гелов акумулатор, еле па два.
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Защо да е странно?!?
                                Просто искам качествени продукти и затова се допитвам тук.Искам зимата да нямам ядове или когато съм за риба или работиме до късно да не си гася подвижната лампа от съображения че щи ми "падне" акумулатора.Просто искам надежна машена.
                                А фарчетата невиждам какво общо имат с акумулаторите.
                                Спрях се на синните Optima с характеристики като на червената.
                                п.с. мерси много на Димитър от Gladiator за компетентното мнение което ми даде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X