Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приемам поздравления

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Приемам поздравления

Първоначално публикуван от Васил_Стоев Преглед на мнение
    Честито и от мен, средното копче е за чистачката и отоплението на задното стъкло. Същото копче има и ход на вътре (натискай), тогава пръска вода.

не, не .
    не е това
    на лоста на чистачките имам бутон, при натискането му пръска на задната чистачка и тя се включва

бутона няма ход навътре

Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнение
    Ето това имам предвид, като че ли има нещо закрепено на гърба седалките:
    http://photofile.name/photo/veni/369...e/82935469.jpg

А при теб май са три отделни седалки? При мен е една цяла и се сгъва цялата напред.
    две седалки са...

не, това, което се вижда , е дъното - пода на седалките, а не гърба им.
    това, което си мислиш, че е закрепено, е опорен крак, който е опозитен на пантите
    специално на тази снимка - пантите са от дясно, на дясната седалка, а лявата и опора е нещото, което е сгънато, и създава тази илюзия
    при разгъване на системата, това застава перпендикулярно на плоскостта за сядане, и се закопчава за пода

утре ще разпъна една седалка и ще снимам

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
    Красивичко и автобусно! Да ти е честито
    Благодаря !

Автобусно, а?

Коментар

Честито!!!
      Дано ти донесе удоволствие и безпроблемно съжителство.

Виж маслата, филтрите....цялото обслужване..по каталожно предписание.

Да ти е на късмет.." добичето"
      СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
        Честито!!!
        Дано ти донесе удоволствие и безпроблемно съжителство.

Виж маслата, филтрите....цялото обслужване..по каталожно предписание.

Да ти е на късмет.." добичето"
        Благодаря!

В сряда е на канала - всички флуиди за смяна

Коментар

Ей! ЧЕСТИТО!
          Много се радвам за теб. Сигурен съм, че и ти се радваш
          Много е лачена джипката - направо не знам как ще се прежалиш да я вкараш в гората На мен би ми било много трудно
          Хайде със здраве да си я коландрисваш стотици хиляди километри
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
            Ей! ЧЕСТИТО!
            Много се радвам за теб. Сигурен съм, че и ти се радваш
            Много е лачена джипката - направо не знам как ще се прежалиш да я вкараш в гората На мен би ми било много трудно
            Хайде със здраве да си я коландрисваш стотици хиляди километри
            Благодаря!

Стояне, каквото е писано, ще стане.

И Ферозата е лачена, ама като види пътечка встрани, и сама завива

Коментар

За "второто" копче луксозните коли имат отоплители на пръскалките на предното стъкло ама тази дали е луксозна Виж за дългото жълто тръгни по жицата, много ме съмнява с такъв дълъг край да е нещо което се включва рядко, като фар за мъгла примерно.
              П.П. и не чисти от косми, че ще си развалиш семейството с тази пичеловка така винаги ще имаш оправдание, че се от "острова"
              Последно редактирано от дядо владо; 28-02-09, 21:23. Причина: допълнение :-))))
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Честито Вени и от мен, Паджерото е супер много безаварийни и да ви радва двамата с навигатора.

Става времето за разходки много приятно, та и аз бързам да стегна джипа че не се издържа вече
                [SIGPIC][/SIGPIC]
                RR Classic

Коментар

Извинявам се за спам-а,а и мястото не е най-подходящо,но гледам повечето от поздравяващите сме пловдивчини.И понеже пролет пукна няма ли желаещи за разходки ?!?! По-старите джипари да разведат нас новобранците около Пловдивските маршрути-да окаляме и ние "новите" джипки...
                  [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                  Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                    За "второто" копче луксозните коли имат отоплители на пръскалките на предното стъкло ама тази дали е луксозна Виж за дългото жълто тръгни по жицата, много ме съмнява с такъв дълъг край да е нещо което се включва рядко, като фар за мъгла примерно.
                    П.П. и не чисти от косми, че ще си развалиш семейството с тази пичеловка така винаги ще имаш оправдание, че се от "острова"
                    тцъ, наборе, не е това ...

Мерседеса ми има отопление на течността в казанчето - оттам минава една серпентина с антифриза...
                    оттам насетне маркуча до пръскалките е отопляем - ел.
                    и дюзите са ми с ел обогрев...
                    и стъклата на огледалата...

цялата тая машинария се управлява от едно термореле, което пуща тоците при т < +5 градуса, и системата работи без копче

нещо друго е, и става въпрос за някакво отопление, ама като гледам прогнозата за времето, тестовете ще ги отлагам за наесен
                    ( фризера ми е малък,а и нямам хладилна камера - да вкарам Жипката, за да тествам )

ама не е глобален дерта де, сега ще си сипя една ракийка , за да се успокоя

ей, с тия косми жената може да се усъмни, че съм си хванал женски бабуин - страшно е ...

а и не са плоски , дори

Честито Вени и от мен, Паджерото е супер много безаварийни и да ви радва двамата с навигатора.

Става времето за разходки много приятно, та и аз бързам да стегна джипа че не се издържа вече
                    Благодаря ти, Мите.

Прави го Рейнджа, че няма вече време и нерви.

и бързай внимателно - да стане по-добър от предишния

Извинявам се за спам-а,а и мястото не е най-подходящо,но гледам повечето от поздравяващите сме пловдивчини.И понеже пролет пукна няма ли желаещи за разходки ?!?! По-старите джипари да разведат нас новобранците около Пловдивските маршрути-да окаляме и ние "новите" джипки...
                    леле, не е истина...
                    ако това го прочете някой от старите джипари, ще се напикае от смях

аз не съм от старите, със сигурност.

но може би тук е момента да благодаря на един от доайените - човека, дето си потроши една седмица, за да ми угажда на прищявките, и се мота по Острова, за да докара бижуто, и се друса 3 к км по европейските магистрали, за да пристигне каталясал, небръснат, гладен и недоспал, и да каже - е, Вени, това е !!!!

Тони, с уважение ти благодаря!!!
                    Последно редактирано от Veni1; 28-02-09, 21:52.

Коментар

За копчето залагам на подгряване на предното стъкло
                      Прикачени файлове
                      Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

ми сега ВЕЧЕ честито истинско Паджеро ! най щастливият бъди с него.
                        та за незнайните бутони:......горе до волана в дясно стърчащото жълто е за допълнителната светлина за мъгла на задната броя от дясно долу !
                        бутона от ляво на волана до този за антената е с индикация при включване , подгрява огледалата и предното стъкло---при мен е така .
                        0876 79 25 21

Коментар

Първоначално публикуван от vektor Преглед на мнение
                          ми сега ВЕЧЕ честито истинско Паджеро ! най щастливият бъди с него.
                          та за незнайните бутони:......горе до волана в дясно стърчащото жълто е за допълнителната светлина за мъгла на задната броя от дясно долу !
                          бутона от ляво на волана до този за антената е с индикация при включване , подгрява огледалата и предното стъкло---при мен е така .
                          Благодаря ти!
                          Нещата почват да си отиват по местата с този отговор

обаче - все таки - какво прави тогава бутона, който асоциирам с подгряване на задното стъкло, и който, според бумагите, включва и обогрева на огледалата?

жалко, че е топло вече, иначе съмненията щяха да се разсеят от практиката за минути

благодаря пак!

Коментар

не е фатално, ако в комбинация с огледала подгрява предно или задно стъкло. при мен подгрява предно и огледала.
                            0876 79 25 21

Коментар

честито и от мен
                              много безаварийни километри и да те радва колата
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Благодаря отново на всички за доброжелателните поздравления.

Беше открита идеята на заветното копче - в долната част на предното стъкло има нагреватели, които не се виждат на пръв поглед.
                                Точно там се спират чистачките.
                                И като се загрижим за тях - да им е топличко, трябва да натиснем клавиша Х - и тогава изчезва теоретичната вероятност те да замръзнат за стъклото.

на практика - теста ще е чак наесен

Жипка, пълна с глезотийки...

приятно е, все таки

Благодаря за добрите пожелания!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X