От вчера съм горд, ама много горд собственик на Паджеро2 LWB RHD
2800 cc Turbo Diesel , 125 hpq Exceed,автоматик, напълнен с всички мислими и немислими глезотии, люкове, фарове, ролбари, климатроници, седалки с отопления, чейнджър и още не знам какво си...
Все още не съм го разгледал основно , какво има по него, но от съвсем беглия ми преглед и няколкото километра, извъртяни из града
Добър двигател, добра кутия, добра раздатка.
Много съм доволен, дори повече от много.
Снимки, след като го измия, защото още има английска кал по купето
като го лъсна, ще се хваля още
Благодаря предварително за всички добри пожелания
и сега , естествено, започвам с въпросите
-отнякъде се появява въздух в горивната система - не съм търсил откъде е, но моля за съвет къде първо да се насоча.
Сутринта въртя 15 секунди , докато подкачи наХтицата
аудиоуредбата е по някакъв японски стандарт, и радиото е от 72 - 90 MHz - хваща две радиостанции в Пловдив.
Това чудо поддава ли се на пренастройване, и има ли смисъл?
Има един странен клавиш на арматурното табло
за който пише следното - 3. Основной выключатель
системы контроля за движением
(если автомобиль оснащен этой системой)
какво е това чудо - при включване клавиша свети, обаче какво прави все пак - никаква разлика не виждам и усещам
и още един клавиш - под таблото има клавиш - видимо оригинален, с пиктограма на задна чистачка на него, и с подсветка - при включване се чува сработване на реле, обаче???
моля за помощ от знаещите
2800 cc Turbo Diesel , 125 hpq Exceed,автоматик, напълнен с всички мислими и немислими глезотии, люкове, фарове, ролбари, климатроници, седалки с отопления, чейнджър и още не знам какво си...
Все още не съм го разгледал основно , какво има по него, но от съвсем беглия ми преглед и няколкото километра, извъртяни из града
Добър двигател, добра кутия, добра раздатка.
Много съм доволен, дори повече от много.
Снимки, след като го измия, защото още има английска кал по купето

като го лъсна, ще се хваля още
Благодаря предварително за всички добри пожелания
и сега , естествено, започвам с въпросите
-отнякъде се появява въздух в горивната система - не съм търсил откъде е, но моля за съвет къде първо да се насоча.
Сутринта въртя 15 секунди , докато подкачи наХтицата
аудиоуредбата е по някакъв японски стандарт, и радиото е от 72 - 90 MHz - хваща две радиостанции в Пловдив.
Това чудо поддава ли се на пренастройване, и има ли смисъл?
Има един странен клавиш на арматурното табло
за който пише следното - 3. Основной выключатель
системы контроля за движением
(если автомобиль оснащен этой системой)
какво е това чудо - при включване клавиша свети, обаче какво прави все пак - никаква разлика не виждам и усещам
и още един клавиш - под таблото има клавиш - видимо оригинален, с пиктограма на задна чистачка на него, и с подсветка - при включване се чува сработване на реле, обаче???
моля за помощ от знаещите
Коментар