Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро автоматик не потегля.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Малко се порових по информацията в нета и попаднах на това тук-там на шарените картинки има и анимация за онагледяване приятно четене (на руски!) Може и някъде назад в темите да е има, ама не съм търсил

Изтекло ми е времето за редактиране На линка който съм дал в ляво долу има и бутонче "Ремонт АКПП" (в превод "ремонт на автоматични скоростни кутии) също с полезна информация.....моля, модератор да обедини двата поста...рушвета гарантиран
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 20-02-09, 13:37. Причина: Обещан рушвет :))
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

До: Паджеро автоматик не потегля.

Здравейте, дядото се оказа прав помпата е.Счупени са двете зъбчета дето я задвижват.И сега някой знае ли каде мога да намеря и за какви пари става вапрос?
      0898532785-КИКО

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнение
        Здравейте, дядото се оказа прав помпата е.
        100% off

сетих се за старилото и патилото...

една ракия за набора!

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнение
          Здравейте, дядото се оказа прав помпата е.Счупени са двете зъбчета дето я задвижват.И сега някой знае ли каде мога да намеря и за какви пари става вапрос?
          Това не е добре защото и хидротрансформатора е пътник с тази диагноза (огледай внимателно "ушите" които са въртяли въпросните зъбчета за пукнатини, иначе в "Гугъл" -"АВТОМАТИЦИ" .......и ще ти излезат това , или това (тези май възстановяваха и хидротрансформатори ама не съм сигурен) има и още магазин за части за автоматици на "Козлодуй" в Сф и т.н. ....успехи в ремонта
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X