Здравейте колеги, днес ми се случи странен проблем, жена ми тръгва до магазина с паджерото(92г.автоматик,дълга база,2.5тди)Слага директна и след 300м. джипката почва да се форсира и неще да тръгне повече.Включвам всички скорости няма нито една, само на паркинг задържа.Моля помогнете!0898532785-Дупница
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Паджеро автоматик не потегля.
Свий
X
-
До: Паджеро автоматик не потегля.
Виж дали има маслоПървоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнениеЗдравейте колеги, днес ми се случи странен проблем, жена ми тръгва до магазина с паджерото(92г.автоматик,дълга база,2.5тди)Слага директна и след 300м. джипката почва да се форсира и неще да тръгне повече.Включвам всички скорости няма нито една, само на паркинг задържа.Моля помогнете!0898532785-Дупница
ТЛК 80 4,2ТД-95г
-
Има братче първо това проверих.Първоначално публикуван от krasi_kros Преглед на мнениеВиж дали има масло
0898532785-КИКО
Коментар
-
Подкрепям "Краси".......и се моли да е товаПървоначално публикуван от krasi_kros Преглед на мнениеВиж дали има масло
може и счупена хидравлична помпа
ако включва на задна, а ги няма предните е съединител
....и двете са за сервиз
П.П. извинявай писали сме заедно....тогава другите две0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Колега,преди колко хиляди километра сте сменяли маслото и филтъра в картера на кутията? Подобни симптоми има когато няма масло,запушен филтър,повреден управляващ блок, прекъсване на захранващата или управляващата верига.
-Търси колега ,
който се занимава с ремонт в вашия район.
Сам можеш само да провериш нивото на маслото по щеката.Вземи една капка масло,разтъркай я между палец и показалец и я помириши.
Ако мирише силно на препечено феродо-значи сте загазили...
Коментар
-
Владо, а за задна не трябва ли съединител?Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеПодкрепям "Краси".......и се моли да е това
може и счупена хидравлична помпа
ако включва на задна, а ги няма предните е съединител
....и двете са за сервиз
П.П. извинявай писали сме заедно....тогава другите две
, май тоя урок съм го пропуснал. Дай малко инфо.
Т5
Crossrunner
Коментар
-
ГатанкаПървоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнениеЗдравейте колеги, днес ми се случи странен проблем, жена ми тръгва до магазина с паджерото(92г.автоматик,дълга база,2.5тди)Слага директна и след 300м. джипката почва да се форсира и неще да тръгне повече.Включвам всички скорости няма нито една, само на паркинг задържа.Моля помогнете!0898532785-Дупница
като не сме на място да огледаме как да помогнем,но общо взето ми мирише на сваляне на кутията.Успех............ааа и после да не забравиш да споделиш
[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
Коментар
-
Да ама е друг, на друг вал. Онзи черен "ситроен" който ти добре познаваш беше такаПървоначално публикуван от Haji Преглед на мнениеВладо, а за задна не трябва ли съединител?
, май тоя урок съм го пропуснал. Дай малко инфо.
....ама още не си ми се дотъркалял да си клюкаме
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
За мястото винаги добре дошлиПървоначално публикуван от tsonko Преглед на мнениеГатанка
като не сме на място да огледаме как да помогнем,но общо взето ми мирише на сваляне на кутията.Успех............ааа и после да не забравиш да споделиш
, тъкмо ще помагате за ремонта
, и а.........ще споделя задалжително.
0898532785-КИКО
Коментар
-
Не може да стане такъв внезапен отказ от помпа.По принцип тя е турбинна и трябва да се натроши. Повече прилича на повреден скоростен регулатор , евентуално на утечка на масло в контура му.Налягането в регулатора трябва да е в рамките : при 1000 оборота в минута 110-140 килопаскала,при 2000 оборота 220-240 и при 3200- от 410 до 470.
Може да е намалено налягане в скоростната магистрала- на директна при празен ход 450-510 килопаскала, на максимална газ 1120-1320. На положение R на празен ход 620-700 килопаскала, на пълна газ 1500-1900 килопаскала.Всичко се мери със специални приспособления.Все пак повредата е за специалист.Успех в ремонта!
Коментар
-
Може, можеПървоначално публикуван от Кити Преглед на мнениеНе може да стане такъв внезапен отказ от помпа.
превъртат шлици и спира да се върти
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Щеше да е за предпочитане.УспехПървоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнениеБлагодаря на всички, значи при всички случеи ще се окаже механичен проблем.(надявах се да е нещо от електриката)[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар