Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси за Pajero II 3.0 V6 '92

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпроси за Pajero II 3.0 V6 '92

Здравейте!
    Наскоро направих една покупка на Pajero II 3.0 V6 '92 къса база. Обаче приятели ме скъсаха от критики - за какво ми бил тоя дърт кошник... такааа.. колата мисля да ползвам за лов, но през останалото време ще я кара баща ми.. нормално градско каране.. Но сега ме навиват да я продавам и да си купя друк дарак - RAV 4 '94г..
    Паджерото е супер запазено и няма никакви забележки. Единствения недостатък който откривам е големия разход.
    Моля някой да ми обясни - какви проблеми мога да очаквам при експлоатацията на колата, за да реша дилемата - остава или не.
    Благодаря предварително!

До: Въпроси за Pajero II 3.0 V6 '92

Че тойота е страхотна марка никой не отрича,но да се сравнява рав 4 с паджеро е меко казано несериозно-едното е сув-че,другото е сериозна машина както на асфалта,така и в калта...А относно разхода-това си е двутонен камион с трилитров шестак-няма как да ти харчи колкото скутерче...примири се с разхода,сложи газ(по-добре недей,обаче) или продавай машината и минавай на малолитржка....Та така...Е...и как се изказах като виден познавач на паджеро...
    08седемшест5едно513четири

Коментар

Относно изказването на колегата от горния пост-много право има момчето.Ама ще видим,когато дойде неговата джипка,дали усмивките в постовете му ще са същия брой

Коментар

Освен да е безпроблемен джипа, другото най-важно е на теб да ти харесва, не на някакви "разбирачи". И на мен ми звучи смешно " За каво ти е тоя дарак Паджерото вземи си Рав4.

Коментар

Колега,ние просто изказваме мнение-както ни помолиха.А за безпроблемни джипове на по 15 години-нещо не ти вярвам.

Коментар

джипката я вкара един приятел от германия.. жена му я "кара" няколко месеца.. но се разбра, че не е за нея.. и так астанах собственик на Паджерото... иначе е на 150-и няколко хиляди км. с редовно водена сервизна книжка.. купувана е не от автокъща в германия а от собственик.. което донякъде ме успокоява..
            НО.. въпроса е чупи ли им се нещо по-често на тези камиони отколкото обикновенно.. двигател, ходова част.. и скъпа ли му е подръжката?.. иначе ми харесва животното.. за лов и риболов е 6

Коментар

От досегашния ми двуседмичен опит, цените на резервните части са учудващо нормални

Коментар

Ако ти трябва кола за асфалт вземи си RAV 4 , а за в гората Паджерото Пълно щастие няма.Но Паджерото е по-добрия компромис. Защото кадето иде Паджерото RAV-а не може ,а кадето иде RAV-а ,Паджерото отива също
                0887632135-Краси

Коментар

Първоначално публикуван от krasi0573 Преглед на мнение
                  Ако ти трябва кола за асфалт вземи си RAV 4 , а за в гората Паджерото Пълно щастие няма.Но Паджерото е по-добрия компромис. Защото кадето иде Паджерото RAV-а не може ,а кадето иде RAV-а ,Паджерото отива също
                  Сега остава да кажеш,че на асфалта трилитровият шестак с нещо е по-зле от двулитровата тойота???Или пък супер-селекта се държи по-зле от измисленото 4х4 на равчето???
                  08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от precision Преглед на мнение
                    Здравейте!
                    Наскоро направих една покупка на Pajero II 3.0 V6 '92 къса база. Обаче приятели ме скъсаха от критики - за какво ми бил тоя дърт кошник...
                    ... Но сега ме навиват да я продавам и да си купя друк дарак - RAV 4 '94г..
                    Абе какви са тия "приятели"? И харесват малко нежни автомобилчета!
                    Едното е високо-проходим автомобил. Голям мотор, рама, класическо 4x4, много големи и здрави железа отдолу, a другото - точно обратното.
                    Кое ще се чупи повече?

Коментар

Андро,нъл се сещаш..с положителност това с големите и тежките железа ще се троши повече))
                      ако не е любител на съвсем екстремните приключения и нема нужда особено от подобни,май да се замисли верно за Тойотката

Коментар

въобще не мисля за тойотката.. малка каручка не ми трябва.. но съм такъв модел.. като взема нещо, първо се кефя а малко след това започвам да се чудя дали или съжалявам...
                        Имам проблем.. лампата на ABS–а свети постоянно.. четох тема.. преди година.. колегата Hammer е споделил за такъв проблем.. но няма отговор.. някой да е светнат по проблема?..
                        .. май най-добре е да пусна нова тема с този яд

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                          Сега остава да кажеш,че на асфалта трилитровият шестак с нещо е по-зле от двулитровата тойота???Или пък супер-селекта се държи по-зле от измисленото 4х4 на равчето???
                          Естествено, че е по-зле на асвалт. Най-малкото като разход! Едно е 13/100 извънградски, друго е 9/100, нали? Предполагам че РАВ-а на асвалт ще се държи по-добре. Не е за това дискусията все пак.

Ако човекът ще кара предимно асвалт и няма да прави някакви хард изпънения, то РАВ-а е по-логичния избор.
                          Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
                            Естествено, че е по-зле на асвалт. Най-малкото като разход! Едно е 13/100 извънградски, друго е 9/100, нали? Предполагам че РАВ-а на асвалт ще се държи по-добре. Не е за това дискусията все пак.

Ако човекът ще кара предимно асвалт и няма да прави някакви хард изпънения, то РАВ-а е по-логичния избор.
                            Жорка, Станко не те ли е возил на Паджерото?

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                              Жорка, Станко не те ли е возил на Паджерото?
                              И ме е возил и съм го карал. Предимно по черно и за малко. Но какво общо има това с темата? То е ясно, че Паджерото за лов е по-добро, докато РАВ-а за града е по-добър (рав не съм карал, изказването ми е на база събрана информация от съфорумци и информация относно концепцията и реализацията на двете коли)
                              Последно редактирано от Георги-trimata; 13-02-09, 11:59. Причина: правопис
                              Георги Гатев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X