До: L200 2008г. какво масло и кога да го сменя
Няма хардтоп който да си струва парите никога не бих купил тази пластмаса за толква пари.
вземи повози се и помисли, но моя съвет е купи най евтиния който намериш (всички вършят една и съща ребота а не са някаъв компонент от коирото зависи сигурноста или комфорта на колата)
Този който ми оферират от пловдив е на пазарна цена 1860Е с боя и монтаж.
Аз поисках по ниска цена без боя и без включен монтаж и сега офертатат ми е 1460Е
което е каде по добре.
Имам компресор и пистолет и малко опит разбира се и монтажа е за 1 час.
така че това е най евтиното в момента макар пак да е скъпо (проверил съм доста фирми) .
Реалната цена е е около 1350 до 1500 лева при цена в Thailand например от
380$ до към 560$ на фирми като cerryboy например
Така че не се хвърляй на скъпото - евтиното е почти същото.
А за кучетата е мъка без Хардтоп.
Връзване по средата на каросерията с къси поводи така че да не скочат в движение.
Няма хардтоп който да си струва парите никога не бих купил тази пластмаса за толква пари.
вземи повози се и помисли, но моя съвет е купи най евтиния който намериш (всички вършят една и съща ребота а не са някаъв компонент от коирото зависи сигурноста или комфорта на колата)
Този който ми оферират от пловдив е на пазарна цена 1860Е с боя и монтаж.
Аз поисках по ниска цена без боя и без включен монтаж и сега офертатат ми е 1460Е
което е каде по добре.
Имам компресор и пистолет и малко опит разбира се и монтажа е за 1 час.
така че това е най евтиното в момента макар пак да е скъпо (проверил съм доста фирми) .
Реалната цена е е около 1350 до 1500 лева при цена в Thailand например от
380$ до към 560$ на фирми като cerryboy например
Така че не се хвърляй на скъпото - евтиното е почти същото.
А за кучетата е мъка без Хардтоп.
Връзване по средата на каросерията с къси поводи така че да не скочат в движение.

Коментар