Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Копчето "Over Drive"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Копчето "Over Drive"

Първоначално публикуван от tsonko Преглед на мнение
    Ето за това си говорим,а вече на кой за какво му трябва е друг въпрос да не говорим за постояно каране при включено положение А на Злой му пожелавам да не пише прибързано.Поздрави
    При ТЛК 80 при изключен на таблото има надпис O/D off и сменя предавките до 3-та.

Съветвам те ако имаш автомобил с автоматична ск. кутия да провериш преди да пишеш.

Давай препоръки ако си сигурен в това което пишеш,не пиши прибързано
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Немезис Преглед на мнение
      Ами ако има долу до ръчката за автоматика копче със следните инициали Power и Hold като е включено в едно от двете положения дали е разумно тогава да се ползва Овърдрайфа.
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...81&postcount=4
      Трябва да може. Това са две независими системи. OD забранява използването на ускоряващата предавка на автомата, а бутон Power/Hold действа върху автоматиката за превключване на предавките.

Коментар

Първоначално публикуван от MoT Преглед на мнение
        Искам да попитам в каква позиция трябва да е бутона на лоста "over drive" при автоматик , оn или off при нормално каране !
        Jeep Grand Cherokee 5.9L Limited 1998. Копчето служи за да се избегне превключването между директна и трета (или колкото е максималната на скоростната кутия), например при изкачване (с лек наклон и лодка отзад). Когато е изключено (нормалното състояние) колата си превключва когато и както си иска, когато е включено - не минава на директна - пише го в ръководството и е така. Не ми се вярва да има различни вариации по тази тема - би било нелогично.

Коментар

[quote=Злой;626641]На теб ти пожелавам да напишеш поне един пост аргументирано като го направих аз. Прочети постовете ми по тази тема още веднъж и обърни внимание на последния най-вече.

Всъщност объркването е при мен понеже когато светне на таблото аз мислено го приемам за включено,а там отдоло с малки букви пише off,което ще рече ,че когато свети е изключено и въпреки ,че прекрасно го знам се подведох.Топката е в моето поле.Поздрави
          [FONT=Comic Sans MS]
          [/FONT]

Коментар

Това подвеждане май станало със всичките ни. Добре че изъяснихме положение, ама нали този форум точно за това
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Еми по моя въпрос мерси на всички.Имам и още някое въпросче но ще ги задам в моя тема да не спамим темата на колегата.

Коментар

Що бе? Ако за АСК, давай ги тук. После ще преименуваме темата на "Часто задаваеми въпроси"
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

В крайна сметка мисля че разбрах.Копчето при нормален режим, по-магистрала примерно с го вкл. (да не пише на таблото "OD Off") при натоварване го изл. и така.
                  Благодаря за инфото колеги !
                  三菱帕杰羅
                  Цитат:"Нямам Хоби Без Двигател" еми и аз така ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X