Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз се опаджерих :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз се опаджерих :)

Е след близо три месеца търсене и аз си намерих джипка....
    Огледах я, покарах я, хареса ми и я взех. 95-та година, 2.8, дълга база, плюшен салон, клима, супер селект, шибидах, подгрев на седалките и разни лъскаави работи по броните май това са му екстрите....
    Има си и забележки де :-/ Малко трудно му е първото палене, на като запали мърка като коте. И лампата на АБС-а свети, ама и тва ще го измисля Утре регистрация в КАТ, една бърза профилактика и ще го изкарам на един тест .

До: И аз се опаджерих

Честито колега със здраве да си го караш и безскрайно много безаварийни километринаправи някои друга снимка и на интериора да го видиме.Поздрави.
    Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
    КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Ами честито! Щом му е трудно само първото палене ще си поговорим малко за свещи (или ще попрочетеш) и после - пей сърце!

Коментар

Снимки имам тук:
        http://gallery.ifcho.net/index.php?a...2FIMG_0050.JPG

Отвътре е с имитацията на орех, която по снимки ми изглеждаше много ужасна...но на живо я преживявам
        За 150км съм доволен от машинката, макар че се надявах да е малко по-бързичка...за сметка на това, скоростите са много по-дълги от на 2.5 и при 100км в час съм на около 3000 оборота

Сега се сетих и за един странен звук, като дам пълна газ и оборотите са над 3...като тропане на аванс на бензинка...а самата джипка пък почти не пуши, дали е възможно да са и понамалили нафтата?

Коментар

Ми честито, със здраве да си го джипкаш
          Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнение
            Снимки имам тук:
            http://gallery.ifcho.net/index.php?a...2FIMG_0050.JPG

Отвътре е с имитацията на орех, която по снимки ми изглеждаше много ужасна...но на живо я преживявам
            За 150км съм доволен от машинката, макар че се надявах да е малко по-бързичка...за сметка на това, скоростите са много по-дълги от на 2.5 и при 100км в час съм на около 3000 оборота

Сега се сетих и за един странен звук, като дам пълна газ и оборотите са над 3...като тропане на аванс на бензинка...а самата джипка пък почти не пуши, дали е възможно да са и понамалили нафтата?
            По принцип, ако търсиш Паджеро повече за препускане по асфалт е трябвало да се ориентираш към автомат - при 100 км/ч те са под 2500 об/мин.

Коментар

Ами чак препускане е трудно да се каже Но и така е екстра.
              Главната му работа ще е да разнася мен, "механици" и бегачката по състезания и скорости по-големи от 100-120 няма да ми трябват. То за тази работа всъщност и едно голямо комби щеше да ми свърши работа, но много ме влечеше това 4х4

Мания си е машинката, тъй като още си няма номера и не смея да я карам, изкатерих всичките бордюри в квартала

Коментар

Ми да ти е честито,а и мисля че му нелипсват от екстрите
                тел.0878908334-ИВО:roll:

Коментар

Честито колега,безпрблемно да си я караш!
                  Но на мен лично не ми харесва това-"Сега се сетих и за един странен звук, като дам пълна газ и оборотите са над 3...като тропане на аванс на бензинка..." и бих ти посъветвал първата ти работа е да уточниш от къде и защо е това причукване!Имах преживявания с абсолютно същия "симптом" и не ти го пожелавам и на тебе,само,че при мене се появи по-време на движение за кратко,но за сметка на това пораженията и ядовете беха големи!

Коментар

Честито и от мене.
                    Много безаварйни километри !

И успехи с бегачката

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                      По принцип, ако търсиш Паджеро повече за препускане по асфалт е трябвало да се ориентираш към автомат - при 100 км/ч те са под 2500 об/мин.
                      +1. При мен при 100км/ч оборотите са около 2200, не че съм я взел за препускане Честито и от мен, и много безавариини!

Коментар

Първоначално публикуван от biogaz Преглед на мнение
                        При мен при 100км/ч оборотите са около 2200, не че съм я взел за препускане
                        Това е много важно! Защото дори и да не си състезател, като излезеш на магистралата скоростта увлича, двигателят мърка, но задържаш ли продължително време оборотите над 3500 - очаквай проблеми ако ти стане навик! Точно поради тази причина са всичките баталии около "слабите" глави на този тип двигатели, не само при Паджеро.

Коментар

Току що го видях. Един човек дойде да го регистрира. Много добре си изглежда. Честито. Да си го караш с кеф.
                          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Любчо каза че е видял някой от форума да

Аз през това време оправях документите..
                            От днес вече си има номера и мога да си джиткам...
                            А звука дето го написах по-горе е по скоро от издишащо гърне май май

Коментар

Честито и много да те слушка

Това 2.8 не разбрах дали е дизел, но предполагам. Вероятно е подгряващите свещи да са чао. За тропкането, дай още подробности, че така може да е какво ли не.

Безаварийни много километри

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X