Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро = Шогун ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Паджеро = Шогун ?

Първоначално публикуван от Christo Преглед на мнение
    Гледам че Паджеровод е в темата, ако може да ми светне какво е.
    В темата съм друг път - блуждая наоколо...

Да, това изключва предния мост за да не върти кардана, след като се изключи от раздатката.

Коментар

Благодаря, като винаги полезен и помагащ на нас.
      Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

ще се опитам да помогна на veni1 ...разликата м/у Шогун и Паджеро е огромна , полвзвах 3 бр. Шогун, проблемите бяха всекидневни докато не проумях, че няма нищо по качествено от оригиналната сглобка изработена от японеца ! та за Шогун--произвежда се в Англия и за евро пазара, накичено е дори с повече екстри, махагон, круиз, кожа и т, н. затова и в задната броня има светлини /евро стандарт/ -купе , диференциали , амортисиори и мостове са оригинално японски, НО двигател и скорости, се сглобяват в корея с разрешение на японеца и с желание на европееца ! по външен вид са 1:1и над 80% от частите стават за Паджеро, и ВИН номера ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е от /обикновенно/ 17 цифри и букви, докато на оригиналното Паджеро /японска сглобка/ е 10 цифри и букви . та за цената--в 99% от продажбите на Паджеро , годината на регистрация НЕ съвпада с годината на производство ! защо----защото м/у Япония и всички държави с дясна дирекция /англия,австралия,ЮАР,Тайланд и т. н. имат междуправителствени споразумения за продажби на коли ПОЧТИ без акциз, в Япония Паджеро могат да го полвзват ДО 60 000 мили ! могат и след това, но данъците X 6, по пътя на логиката ги продават и в европа-англия и датата на регистрацията се променя, акциза е САМО 260 лири, но вече са в евросъюза и са добре дошли за нас ! за сравнение--- в Япония втора ръка НЯМА по евтино Паджеро от 8 000 $, а в Англия-3 000 лири, всичко по надолу е компромис, или нещо /важно/ в колата е изживяло живота си. мой съвет---ако ти е за продажба---може и Шогун, но , ако е за лично полвзване и чикия на душата--САМО оригинална сглобка Паджеро /явно боледувам по тази марка/ PS-послушай преминал през проблемите,и установил разликата !!!, затова и като се говоро за ПАДЖЕРО-всички мълчат и слушат ! а и се съобразяват
        0876 79 25 21

Коментар

Определено много интересна информация
          Благодаря!!!

Коментар

Ако Шогун се произвежда за европейския пазар както казваш,не би ли следвало повечето да са с ЛЯВ воланА поне аз не съм виждал Шогун с ляв воланОтносно VIN-а имам Пажеро 1 и е с 17 символа.
            0887632135-Краси

Коментар

евро пазара /не забравяй/ че е и Англия, него визирах
              а относно оригинално Паджеро с лява дирекция /естествено/ има доста, като и по магазините, японеца не го е конструирал само за лично полвзване, естествено, че търси и финансова изгода--затова и е разрешил подобното му производство на няколко места в света. /чети ме и м/у редовете/
              0876 79 25 21

Коментар

Добре, дотук има мъглява яснота, или тъй си мисля

ама тая
                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=40207

тема

тя разбива теорията с практика....

ами сега?

вижте, аз не се заяждам, ама търся познание в един по-чист вид, просто..

благодаря на всички, пишещи в темата

Коментар

ми, ако въпросният джип е произведен в Англия за Тайланд ?
                  нормално е да има обозначение с иероглифи, но дали са на японски или китайски ? в Тайланд 60 % рисуват буквите, ми , ако от няколко е сглобено едно ?
                  не съм на Ванга внук, че да зная всички варианти и комбинаций по света помогнах с това което съм виждал и питал на пристанещото в Пордсмунд, пристигаха с ферибот на 3 месеца един път скорусти и двигатели за Шогун, но корейска сглобка , както и пристигаха оригинални Паджеро--продадени вече на англичани !
                  Последно редактирано от Паджеровод; 25-01-09, 18:59.
                  0876 79 25 21

Коментар

Извинявай колега, то и аз пиша с грешки, много бързам нещо, но ти прочете ли, какво си написал?

Коментар

/Падеро/ ли те подразни ?
                      0876 79 25 21

Коментар

Ще го поправя за да не дразни
                        А ти vektor-e пиши, явно знаеш подробности от търговската част на нещата, а аз там не мога да бъда полезен...

Коментар

еми ще си купуват паджера от Aнглия хората не шогуни, нали така vektor-e

Коментар

ще ви светкам дееее, доколкото зная и за Шогун и за Падеро
                            ако темата бе за нивото на Дунав, ли квантова физика....бих се срамувал от правописната ми грешка.........но тя е за познати джипове, така, че и най прецизният /даскал/ , не би ми направил подобна забележка
                            но вече зная , Паджеро , било с /ж/
                            0876 79 25 21

Коментар

Колега, моля, продължавай да ни предоставяш ценна информация

Коментар

имам и банкова сметка , vini 1
                                но за правино расъждаващите в сайта на Мицубиши, бих помагал с каквото зная .
                                та както се казва в една песен ......от далечко ще го познаеш
                                Паджеро--най често никилирани брони, без светлини в задната броня, прагове алумин и много красиви, огледала никел, фарове и мигачи ---бяли !!! задни светлини горе и червени.!........не като на Шогун неопределено червено и бяло. /естествено, ако не е подобрявано в някой гараж/. надписа отзад пише Паджеро, не Мицубиши---говоря за колите от Англия ! понеже такава е темата
                                0876 79 25 21

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X