Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pajero 2.5 tdi -мерак.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Pajero2.5 tdi -мерак.

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Един от джиповете, които гледах преди 2 години по автокъщите, имаше някаква италианска винетка ... за 2004 г. Което ме наведе на мисълта, че може би, преди да се озове в двора на нашенската автокъща, не е бил в движение едно 2-3 години. Т.е. примерно в някоя морга.
    Състоянието на 2-3 други коли с италиански произход, които гледах, също правеше намеци в тази посока ...
    Избодите ти са правилни, донякаде...Лепенките са за ГТП. Винетки няма, просто си плащаш годишен пътен данък. Не става на вноски. На Ксантиата плащах по над 200 евро на година! Сега е регистрирана тук-20тина лева... кво да ти кажа. Шо се отнася до другото, не могат да се взимат вече от морги, поне до колкото знам ,щото документите ги иззема автомобилният регистър(тамошния КАТ) и няма начин да се сдобият с оригиналите(а пък тук без тях не става).Друга е врътката. Купуват ги от автокъщи на "пакет". Ако някой отиде да се интересува от една определена кола , му казват цените , за които аз говорех. А тия отиват там директно с автовоза и товарят по няколко за смешни пари, но САМО в пакет. А , тъй като на един обикновен купувач не му се дават толкова пари за таралясник, има коли , които са седяли там една камара време.Жабарите предпочитат да си купят нова, щот могат да си го позволят , а пък за нас са скъпи. Въпреки, че има мегдан да се пазариш. Имаше и една друга "врътка" преди... Както и да е...
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Колите тук са от МОРГИ от Италия!И въпреки това са скъпи,много скъпи!

Карах Паджеро 2.5 дълга база ,Супер селект,автомат,мнодо съм доволен,само редовен сервиз,това е ,на 18 години,Паджеро 2 ,но разход на дълго се получава 10 само с чужбинска нафта,за БГ-дълго 11 и малко ,градско-колкото си искаш!!!/това за моят,за други не знам-моге да има рекордиори/Но че не става,са глупости!
      Последно редактирано от Паджеровод; 11-01-09, 13:02.

Коментар

Първоначално публикуван от pajeroman Преглед на мнение
        Колите тук са от МОРГИ от Италия!И въпреки това са скъпи,много скъпи!
        Moже и да са измислили някаква система, няма да се учудя. Макар, че теоретично не би могло... Обаче имам един -двама приятели там , дето изнасят коли и товарят автовози и поне кадето съм аз ги вземат от автокъщи. В Милано и на север не знам как е , макар че съм бил там през 92-ра година. Ама на ония времена беше много по-различно...Знаеш, за българина нема начин да нема начин.

Благодаря ти за отзива! За нафтата си прав, но мога да ти кажа , че в Гърция съм зареждал много по-лоша от нашата. Винаги минавам от там (с ферибота), зареждам и после по баирите да не ти казвам какви пушилки правя. Мисля, че автоматика винаги харчи малко повече. Един познат има там ML 270 CDI автоматик и под 12-13 из трафиците градско трудно му пада.

И за редовния сервиз и обслужване си прав. Мойта си я поддържам добре и много съм доволен...
        Последно редактирано от Паджеровод; 11-01-09, 13:04.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

До: Pajero2.5 tdi -мерак.

[quote=pajeroman;590032]Колите тук са от МОРГИ от Италия!И въпреки това са скъпи,много скъпи!

Имам Паджеро 2.5тди Супер селект,автомат. Може ли някои да ми пише на колко оборота трябва да включи 3и4 ск.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X