Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с горивомер, теч на масло.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с горивомер, теч на масло.

Много се радвам, че се отзовахте! За съжаление днес и утре няама да мога, че много работа ме чака, а след това идват празници и не мога да ви занимавам, но след нова година ако сте съгласни ще се радвам да се видим и да го разчувъркаме.
    GSM: 0898 554713
    Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Първоначално публикуван от empty Преглед на мнение
      ако сте съгласни ще се радвам да се видим и да го разчувъркаме.
      О.К.....макар че и по празниците съм си в къщи (на канала....) То празник е като се занимаваш с нещо което ти е приятно не само свинско и винско
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от ymov Преглед на мнение
        Ами сигурните ти варианти с гаранция за извършената работа и оригинални части са два.Ратола и Рубин.И на двете места не са майстори по всичко,ами само Мицубиши.А истории във форума и за двата сервиза-колкото щеш.
        защо забравяш Балканстар-там са най-добрите,особено ако колегата е решил да си купи още едно-те тва са местата
        и само за инфо...преди време ми се наложи да търся маркуча който смазва хидравличната помпа,нямаше го никъде,трябваше да се прави поръчка за две седмици на умопомрачителна сума,е реши се проблема макар и не там да чукам на дърво

Коментар

Ами в БалканСтар ако ми кажат някоя солидна сума трябва директно да им се надупа Дядо Владо щом е приятно ще звънна да му теглиш едно майсторско око и да видиш дали е тоя маркуч само или от някъде другаде също мята. Аз ще гледам да мина на една пароструйка ДВГто, за да се личи по - добре от къде тече ако тече от него.

Коментар

Внимавай с пароструйката, да не правите с едното и нещо друго - например генератор.
            Браво на тоз дядо Владо - отзивчив човек!

Коментар

Браво наистина!!! Не вярвах, че мога да посрешна толкова добро отношение от ваша страна... Похвално!!!

П.С.
              Как да опазя генератора от пароструйката или вобще да не ходя на пароструйка?

Коментар

......при здрав генератор и нормално миене пароструйката не пречи! Виждал съм виниловата изолация на жиците да става на каша ама това е от странни взаимодействия на топлина и неизвестни авто "сапуни"
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

абе ни така,ни така....
                  хубаво е да се поизмие особено да се видят течовете,обаче има бая нещица за скапване,не е само генератора,аз например скапах датчика за температурата на водата,има и аларми евентуално за бастисване,има и пита на итерколера-като го зашиба директно с пароструйката особено ако е по-сериозна-отиде питата...
                  ако е хептен мърлява работата може да се поизплакне,ама иначе по-добре недей!
                  и прав е дядо Владо,ако ще я миеш никакви препарати колега!
                  Последно редактирано от vasss; 22-12-08, 21:23. Причина: допълнение

Коментар

Оказа се, че си иска основен ремонт
                    В момента е във фулдата и са го пръснали
                    Ще кажа как е след като излезе от там.

Коментар

До тук съм много разочарован от фулдата като сервиз. Шлайфали главата, направили някакви други неща и 900 и малко лв сметка до сега а проблема си остана и маслото все така си тече.... Наистина май няма къде да си закарам джипката да ми я оправят Много зле ... Хора вие къде ремонтирате? Ако продължавам така трябва да си продам бъбреците и пак няма да успея да си я ремонтирам...

Коментар

колега нещо чета..и много-много не разбирам!
                        я вземи се конкретизирай малко.Стигнахме до основен ремонт,ама на какво,ако са ти взели 900 лева за основен ремонт на двигател с шлайфане на глава,значи нищо не са ти взели,ако е само за шлайфане-са те одрали като катерица,какво включваш под разните други неща?Вземи напиши какво точно си правил,за да може да ти се помогне евентуално.Според мене значи теча вече е под двигателя,тука вече може да има доста вероятности,но за сметка на това не са скъпи за оправия,най-лошия момент е ако е семеринга на коляновия вал,че решиш ли да го сменяш задължително се сменя и съединител,да ти се рентира цената за майсторлъка щогоде.Като се затопли времето вземи я измии,ще се види и ще се умува,моли се да е некой маркуч,я за радиатора на маслото,я за хидравличната помпа,некой датчик евентуално

Коментар

Първоначално ми казаха, че трябва да се отваря двигателя и не се знае какво ще изкочи от дупката. След това ми казаха, че трябва да шлайфат главата. Шлайфали са я и са сменили няколко семеринга. Другото което влиза в цената е някакък Loctite BREAKCLEANER. Не знам какво е това, но май наистина ми е помогнало, защото ми се струва, че има разлика в спирачките. Може и да си въобразява, защото половин месец вече седи по сервизите. Днес мисля да им вдигам скандал и или да ми върнат част от парите или да остане в сервиза за последен път и ако пак се разкарвам до та, то ще е за да им вляза в офиса с него. Аз просто им казах, че искам да ми свършат работа и да пробват, а те се гаврат с мен. Проблема се появява само когато се форсира малко джипката. Когато подам повечко газ и усещам дори парното как започва да вкарва миризма на масло. След това като спра има капки по улицата. Аз смятам, че съм имал 2 теча. Единия от двигателя примерно, а другия е все още неизвестен. Стигнах до този извод, зашото преди ми правеше по обилни локви, а сега има само капки. Може и да не съм прав за това, защото пък преди много повече я настъпвах а сега внимавам. Също така сутрин като я запаля остава черно петно по снега от ауспоха. Нормално ли е или горенето на масло не е нормално на студена кола. След като загрее не излизат черни турла дори и да я форсирам, но ако не е загряла и натисна до 2.5 хилиади оборота изкарва доста сериозни турла от зад които остават много сажди по снега/асфалта.

Коментар

Виж, жал ми е, че се мъчиш така, но виждам, че не си наясно с материята и няма смисъл да навлизаме в технически подробности. Не е задължително всеки да е автомонтьор.

Дано някой колега те насочи към свестен сервиз или майстор. Иначе може да стане така, че да се отвратиш от марката незаслужено, както направи един тук и започна да я плюе. А всичко опира до кадърни глава и ръчички на майстора...

Коментар

Аз технически съм зле наистина, но от марката няма да се отвратя. Определено ми харесва, но ми се иска и да мога да го карам В момента отношо е в сервиза при положение, че в събота си го взех

Коментар

ще се оправи,всичко се оправя...на мен поне не ми изглежда хептен страшно,аз кви съм ги ял)))
                                като я вземеш и пак тече,свиркай -ще измислим нещо..иначе да цапа снега след палене си е нормално,споко,то и бензина цапа,та камо ли нафтата.Лошо е,че си се хвърлил малко урбулешката,те "майсторите" тва и чакат,може да ти "спретнат" верно един основен ремонт за тоя дето клати гората,сменили неколко семеринга,ма кой точно,те не са сто баси..нещо те работят пич

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X