Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро1 раздатка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Паджеро1 раздатка

ZDR,имам един такьв вьпрос спрямо раздатката на Паджеро1.Колата е 90г.и е без'SUPER SELEKT',вьжможно ли е да и сложа такава,при положение че има модели 91г., с по-новото купе, но данните на модела са еднакви с тези на моята ЕДИНИЧКА. Дали разликата в купетата би направила заменянето на моята сьс SUPER SELEKT-а невьжможно??
    896635544

До: Паджеро1 раздатка

Раздатката ще я монтираш, но покрай нея върви и електроника, вакуум помпи и пневматика, муфа за включване на предния мост... и сигурно и други работи. А дали ще си струва?

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
      ... муфа за включване на предния мост...
      Че може би и целия преден мост. А и задния ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Мдам, цял преден ще трябва...

Коментар

Мисля само като раздатка да я подменя,с превкючване на режимите в покои на автомобила(да избегна вакумите и всичко свьрзано с тях)Ако е вьжможна такава подмяна дали ще се получили по-добра селекция от единици в дадената ситуация? А дали има разлики в габаритите на раздатката(евнтуално в дъжината а карданите)? И друго запитване за електрониката- не е ли само обозначение на таблото свързано с датчик(или датчици) по корпуса на самата раздатка
          896635544

Коментар

Първоначално публикуван от M.P.S. Преглед на мнение
            Мисля само като раздатка да я подменя,с превкючване на режимите в покои на автомобила(да избегна вакумите и всичко свьрзано с тях)Ако е вьжможна такава подмяна дали ще се получили по-добра селекция от единици в дадената ситуация? А дали има разлики в габаритите на раздатката(евнтуално в дъжината а карданите)? И друго запитване за електрониката- не е ли само обозначение на таблото свързано с датчик(или датчици) по корпуса на самата раздатка
            Ами... идеята не е лоша на пръв поглед. Ако имаш ръчни хъбове отпред и ги оставиш включени ще можеш да превключваш режимите и в движение. Не съм сигурен (трябва да провериш) дали не се превключва и нещо в самата раздатка чрез вакуум, така че да не може да минеш съвсем без него.
            За другото иска мерене на място.

Ако упражнението се получи ще имаш може би единственото Паджеро 1 със Супер селект

Коментар

Преди две седмици смених автоматичните с ръчни.и съм много по-доволен от тах.Рових се из саитовете посочени от участници във форума и си мисля че вкючването на раздатката е механично чрез малкия лост.Моля колегите със SUPER SELEKT да ми дадат по-точната информация дали моето мнение е правилно или се лъжа(става въпрос само за раздатката като кутия,а не какво командва след това.)Благодарност на всички които се отзовът.
              896635544

Коментар

Обяснете моля какъв щее ефекта от супер селекта

Коментар

Първоначално публикуван от БАТ РАДИ Преглед на мнение
                  Обяснете моля какъв щее ефекта от супер селекта
                  Тук, във форума имаше сума дискусии кое е по-добре - full time или part time раздатка. Не е лошо да попрочетеш. А със Супер селект ги имаш и двете на разположение за проби - нещо като две в едно.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                    Тук, във форума имаше сума дискусии кое е по-добре - full time или part time раздатка. Не е лошо да попрочетеш. А със Супер селект ги имаш и двете на разположение за проби - нещо като две в едно.
                    или друго яче казано, тези със SS, спорът не ги вълнува - колкото повече, толкова повече
                    Зима иде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X