ZDR,имам един такьв вьпрос спрямо раздатката на Паджеро1.Колата е 90г.и е без'SUPER SELEKT',вьжможно ли е да и сложа такава,при положение че има модели 91г., с по-новото купе, но данните на модела са еднакви с тези на моята ЕДИНИЧКА. Дали разликата в купетата би направила заменянето на моята сьс SUPER SELEKT-а невьжможно??
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Паджеро1 раздатка
Свий
X
-
До: Паджеро1 раздатка
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение... муфа за включване на предния мост...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Мисля само като раздатка да я подменя,с превкючване на режимите в покои на автомобила(да избегна вакумите и всичко свьрзано с тях)Ако е вьжможна такава подмяна дали ще се получили по-добра селекция от единици в дадената ситуация? А дали има разлики в габаритите на раздатката(евнтуално в дъжината а карданите)? И друго запитване за електрониката- не е ли само обозначение на таблото свързано с датчик(или датчици) по корпуса на самата раздатка896635544
Коментар
-
Първоначално публикуван от M.P.S. Преглед на мнениеМисля само като раздатка да я подменя,с превкючване на режимите в покои на автомобила(да избегна вакумите и всичко свьрзано с тях)Ако е вьжможна такава подмяна дали ще се получили по-добра селекция от единици в дадената ситуация? А дали има разлики в габаритите на раздатката(евнтуално в дъжината а карданите)? И друго запитване за електрониката- не е ли само обозначение на таблото свързано с датчик(или датчици) по корпуса на самата раздатка
За другото иска мерене на място.
Ако упражнението се получи ще имаш може би единственото Паджеро 1 със Супер селект
Коментар
-
Преди две седмици смених автоматичните с ръчни.и съм много по-доволен от тах.Рових се из саитовете посочени от участници във форума и си мисля че вкючването на раздатката е механично чрез малкия лост.Моля колегите със SUPER SELEKT да ми дадат по-точната информация дали моето мнение е правилно или се лъжа(става въпрос само за раздатката като кутия,а не какво командва след това.)Благодарност на всички които се отзовът.896635544
Коментар
-
Първоначално публикуван от БАТ РАДИ Преглед на мнениеОбяснете моля какъв щее ефекта от супер селекта
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеТук, във форума имаше сума дискусии кое е по-добре - full time или part time раздатка. Не е лошо да попрочетеш. А със Супер селект ги имаш и двете на разположение за проби - нещо като две в едно.Зима иде
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар