Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с блокиране на междуосев диференциал ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с блокиране на междуосев диференциал ?

то да дойда ама...знаеш ли чак от къде съм... Генерал Тошево, до Добрич, принципно пътя не е проблем, времето е ценно.Благодаря все пак!

Коментар

Колеги,разбрах от къде ми е проблема! Вероятно имам скапан датчик и предния собственик на жипката е пуснал директен плюс на клапана, който подава вакум на предния мост, затова си имам преден мост с копче. От там се бъркат тоците и свети квото си иска.Иначе всичко си работи, даже и ЛСД-то!Благодаря на всички съфорумци дето ми помогнаха, задължен съм! Поздрави!

Коментар

От: До: Проблем с блокиране на междуосев диференциал ?

може лампите да са изгорели или мигат постоянно и ги е махнал

Коментар

Първоначално публикуван от edin_lud80 Преглед на мнение
          Колеги,разбрах от къде ми е проблема! Вероятно имам скапан датчик и предния собственик на жипката е пуснал директен плюс на клапана, който подава вакум на предния мост, затова си имам преден мост с копче. От там се бъркат тоците и свети квото си иска.Иначе всичко си работи, даже и ЛСД-то!Благодаря на всички съфорумци дето ми помогнаха, задължен съм! Поздрави!
          Той плюса си е директен попринцип. От датчика трябва да идва маса, ама мойта се губи отвреме-навреме и лампите почват да мигат.
          Мисля и аз да му туря едно копче дето да подава една маса на на бобините директно.
          LZ5ZI qth HASKOVO
          Pajero II GLS 3000 V6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X