здравеите.тази събота ходих на разходка със Паджерото.закъсах в една локва и установих че не работи предния мост.а по точно работи,но когато отпусна съединителя се чува ужасен шум от пред и се усеща зверско блъскане.когато погледнах през прозореца видях че не се въртят предните гуми.вижда се че се мъчат да зацепят,но прескача и не става нищо.след като прочетох темата реших че проблема е в тези хъбове.поне така си мисля.Джипката е Супер селект и от скоро я имам.може ли някои да даде някакъв съвет.дали се ремонтират,и колко е удачно да се сложат ръчни.и една молба към-колко ще стуват ръчни такива.благодаря предварително
Доколкото разбирам щом си супер селект ти трябват само капачки,а не ръчни хъбове.
тия капачки какво представляват.постоянно ли са зацепени предните колела с тях.и нови ли да търся или втора употреба.
Пич, като ти чета постове правя няколко извода.
Мързи те да четеш този форум.
Искаш отговорите на готово.
Технически си слабоподготвен и като следствие не можеш сам да направиш диагностика на механичната част на автомобила.
Не си дал труда да напишеш поне откъде си.
Извод: напиши в профила откъде си, и ще ти препоръчаме свестен майстор от твоя регион.
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Мързи те да четеш този форум.
Искаш отговорите на готово.
Технически си слабоподготвен и като следствие не можеш сам да направиш диагностика на механичната част на автомобила.
Не си дал труда да напишеш поне откъде си.
Извод: напиши в профила откъде си, и ще ти препоръчаме свестен майстор от твоя регион.
1.мисля че си правиш грешни изводи
2.техническата ми подготовка е вероятно по добра от твоята,но за съжаление от 2 седмици карам 4x4 и още не мога да си изясня как деистват някои "машинки" в жипката,и затова исках да си изясня някои работи
3.четенето във форума понякога те обарква.
4.от Бургас съм(сажелявам че съм го пропуснал).
надявам се да ми препоръчате свестен маистор или някои да дава жокери,че предпочитам аз да си барникам жипката
Коментар