Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хъбове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хъбове

Я ходи при Явор .... и не питай повече ....
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Скоро и аз имах сьщия проблем,смених хьбовете но не беше от тях.
      Оказа се веригата на раздатката,беше се разтегнала.
      [img]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/img]

Коментар

нещо повече може ли да ми кажеш за тази верига.как мога да проверя дали е от нея.за да съм сигурен.че да не да се набутам с нови хъбове.
        0883325028,0897568196

Коментар

Отваря се раздатката и се гледа дали веригата няма корем.
          Абе я ми звьнни 0888298571 Борис.
          [img]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от AcTePuKc Преглед на мнение
            здравеите.тази събота ходих на разходка със Паджерото.закъсах в една локва и установих че не работи предния мост.а по точно работи,но когато отпусна съединителя се чува ужасен шум от пред и се усеща зверско блъскане.когато погледнах през прозореца видях че не се въртят предните гуми.вижда се че се мъчат да зацепят,но прескача и не става нищо.след като прочетох темата реших че проблема е в тези хъбове.поне така си мисля.Джипката е Супер селект и от скоро я имам.може ли някои да даде някакъв съвет.дали се ремонтират,и колко е удачно да се сложат ръчни.и една молба към-колко ще стуват ръчни такива.благодаря предварително
            Доколкото разбирам щом си супер селект ти трябват само капачки,а не ръчни хъбове.
            [SIGPIC][/SIGPIC]e-mail:[COLOR=blue]rrrois@gmail.com[COLOR=black];tel:[/COLOR]0886886686[/COLOR]

Коментар

тия капачки какво представляват.постоянно ли са зацепени предните колела с тях.и нови ли да търся или втора употреба.
              0883325028,0897568196

Коментар

Първоначално публикуван от AcTePuKc Преглед на мнение
                тия капачки какво представляват.постоянно ли са зацепени предните колела с тях.и нови ли да търся или втора употреба.
                Пич, като ти чета постове правя няколко извода.

Мързи те да четеш този форум.
                Искаш отговорите на готово.
                Технически си слабоподготвен и като следствие не можеш сам да направиш диагностика на механичната част на автомобила.
                Не си дал труда да напишеш поне откъде си.

Извод: напиши в профила откъде си, и ще ти препоръчаме свестен майстор от твоя регион.
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                  Пич, като ти чета постове правя няколко извода.

Мързи те да четеш този форум.
                  Искаш отговорите на готово.
                  Технически си слабоподготвен и като следствие не можеш сам да направиш диагностика на механичната част на автомобила.
                  Не си дал труда да напишеш поне откъде си.

Извод: напиши в профила откъде си, и ще ти препоръчаме свестен майстор от твоя регион.
                  1.мисля че си правиш грешни изводи
                  2.техническата ми подготовка е вероятно по добра от твоята,но за съжаление от 2 седмици карам 4x4 и още не мога да си изясня как деистват някои "машинки" в жипката,и затова исках да си изясня някои работи
                  3.четенето във форума понякога те обарква.
                  4.от Бургас съм(сажелявам че съм го пропуснал).
                  надявам се да ми препоръчате свестен маистор или някои да дава жокери,че предпочитам аз да си барникам жипката
                  0883325028,0897568196

Коментар

Добре, ето ти описание на моста https://htftp.offroad-bulgaria.com/p...nij%20most.pdf Дано да не е проблем, че е на руски. Там има схеми на задействането му с хъбове и с муфа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X