Съжалявам че и аз питам ама ако може Паджеровод или друг компетентен до каже при супер-селекта с автоматични хъбове след 4Х4 и връщане към задно какво точно трябва да се направи.Ако има такава тема ако може линк.
Поздрави
Да обобщим - връщане назад при изключване на 4Х4 е необходимо само при раздатка парт-тайм и автоматични хъбове. Супер-селекта се оправя сам. Тук е описано подробно (на руски).
Да обобщим - връщане назад при изключване на 4Х4 е необходимо само при раздатка парт-тайм и автоматични хъбове. Супер-селекта се оправя сам. Тук е описано подробно (на руски).
При този случай за Л200/1999 г. монтирането на ръчни хъбове
ще промени ли разхода на гориво при експлоатация в нормални условия- само включен заден лост.
Каква е цената за тях.
При този случай за Л200/1999 г. монтирането на ръчни хъбове
ще промени ли разхода на гориво при експлоатация в нормални условия- само включен заден лост.
Каква е цената за тях.
Не, ако автоматичните хъбове или муфа си работят, сменяването им с ръчни няма да промени разхода.
здравеите.тази събота ходих на разходка със Паджерото.закъсах в една локва и установих че не работи предния мост.а по точно работи,но когато отпусна съединителя се чува ужасен шум от пред и се усеща зверско блъскане.когато погледнах през прозореца видях че не се въртят предните гуми.вижда се че се мъчат да зацепят,но прескача и не става нищо.след като прочетох темата реших че проблема е в тези хъбове.поне така си мисля.Джипката е Супер селект и от скоро я имам.може ли някои да даде някакъв съвет.дали се ремонтират,и колко е удачно да се сложат ръчни.и една молба към-колко ще стуват ръчни такива.благодаря предварително
Коментар