Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хъбове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хъбове

Откъде мога да си купя ръчни хъбове за L 200-1994 г?
    Стоян Драев тел:+359877915301
    blood 0 RhF +

Коментар

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
      Откъде мога да си купя ръчни хъбове за L 200-1994 г?
      От мен, но трябва да си сигурен че, не си супер селект.

Коментар

Какво означава да съм супер селект.А в твоя каталог няма хъбове.В момента съм с автоматични
        blood 0 RhF +

Коментар

Какво означава да съм супер селект.А в твоя каталог няма хъбове
          Има, с колко положения ти е лоста на раздатката?

Коментар

Какво означава да съм супер селект.А в твоя каталог няма хъбове.В момента съм с автоматични
            Ако си супер селект, си имаш муфа, и вместо хъбове - капачки. Тогава хъбове, нито ръчни нито автоматични, не ти трябват. Няма да имаш полза от тях.

Виж какви положения ти има ръчката, та да се изясни тоя въпрос.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

3 положения
              blood 0 RhF +

Коментар

Цена 280лв. комплекта, мога да ти ги пусна с куриер и наложен платеж, ако си пратиш адреса, имената и телефона на ЛС
                Последно редактирано от Явор-Vromos.com; 18-06-09, 16:47.

Коментар

Благодаря.Сега лежа в къщи след операция.След няколко дни ще ми махат конците и тогава ще ти се обадя
                  blood 0 RhF +

Коментар

Като говорим за хъбове - малко извън темата:

С автоматични хъбовне нужно ли е движение на зад за да отцепят след като се изключи предният мост?

Коментар

Първоначално публикуван от KoKo12345 Преглед на мнение

С автоматични хъбовне нужно ли е движение на зад за да отцепят след като се изключи предният мост?
                      Ами точно при тях е необходимо това и при никои други.

Коментар

Съжалявам че и аз питам ама ако може Паджеровод или друг компетентен до каже при супер-селекта с автоматични хъбове след 4Х4 и връщане към задно какво точно трябва да се направи.Ако има такава тема ако може линк.
                        Поздрави

Коментар

Да обобщим - връщане назад при изключване на 4Х4 е необходимо само при раздатка парт-тайм и автоматични хъбове. Супер-селекта се оправя сам.
                          Тук е описано подробно (на руски).

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                            Да обобщим - връщане назад при изключване на 4Х4 е необходимо само при раздатка парт-тайм и автоматични хъбове. Супер-селекта се оправя сам.
                            Тук е описано подробно (на руски).
                            При този случай за Л200/1999 г. монтирането на ръчни хъбове
                            ще промени ли разхода на гориво при експлоатация в нормални условия- само включен заден лост.
                            Каква е цената за тях.

Коментар

Първоначално публикуван от isiisi Преглед на мнение
                              При този случай за Л200/1999 г. монтирането на ръчни хъбове
                              ще промени ли разхода на гориво при експлоатация в нормални условия- само включен заден лост.
                              Каква е цената за тях.
                              Не, ако автоматичните хъбове или муфа си работят, сменяването им с ръчни няма да промени разхода.

Коментар

здравеите.тази събота ходих на разходка със Паджерото.закъсах в една локва и установих че не работи предния мост.а по точно работи,но когато отпусна съединителя се чува ужасен шум от пред и се усеща зверско блъскане.когато погледнах през прозореца видях че не се въртят предните гуми.вижда се че се мъчат да зацепят,но прескача и не става нищо.след като прочетох темата реших че проблема е в тези хъбове.поне така си мисля.Джипката е Супер селект и от скоро я имам.може ли някои да даде някакъв съвет.дали се ремонтират,и колко е удачно да се сложат ръчни.и една молба към-колко ще стуват ръчни такива.благодаря предварително
                                0883325028,0897568196

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X