На това попаднах онзи ден. Караше го един мъж в жк."Дружба" в София. 1994 година, с 2,5 TD двигател на Паджеро. Стори ми се интересно като идея и затова го снимах. Май е имало и лебедка, ама... Та май не става много за хард.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мицубиши L-300 за хард офроуд. Ей го на:
Свий
X
-
До: Мицубиши L-300 за хард офроуд. Ей го на:
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение...1994 година, с 2,5 TD двигател на Паджеро.
-
Класика!
Перфектен високопроходим минибус. Няма много алтернативи в тоя клас, сещам се само за "Буханката", други?
За хард изпълнения и аз мисля че не е подходящ, но след съответната подготовка може да стане един мини кемпер, с който можеш да отидеш почти навсякъде.
Произвежда ли се още този модел?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнениеПроизвежда ли се още този модел?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scud_ti Преглед на мнениеМай по новому се води Space Gear или Delica но не съм много сигурен. Ако е така то значи продължава да се прави.
Показателно е че се произвежда толкова години.
Коментар
-
карах такова с бензинов двигател към една година
преди мен 2-3 основни ремонта
аз един и след мен още 2-3
добре че сме държавна фирма
по ходовата част - никакви ядове
само този двигател....BMW X6
Коментар
-
Първоначално публикуван от VeshteR Преглед на мнениепреди мен 2-3 основни ремонта
аз един и след мен още 2-3по принцип, може би нещо ремонтите...
Коментар
-
както казах - държавна фирма сме
ремонтите правени с необходимите части и поради съмнения като вашите от различни екипи и сервизи
имаше нещо сбъркано в тоя двигател - аз бих го сменил с друг
както и да е
бусчето не изстиваше - 150-200км на ден градско в Г-во
инкасо дейност
разход 12/100 +- 1л по норма - 18/100
добра машинаBMW X6
Коментар
-
От: До: Мицубиши L-300 за хард офроуд. Ей го на:
Delica е наистина уникална като съчетание на комфорт, проходимост и приложимост! По-висок клиренс от много "джипове", демултипликатор, блокаж, 2.8л турбодизвл, автоматик... Седалките се въртят на 360*, правят спалня или отварят огромно пространсъво за товарПроизвеждана е успоредно с L400/Space Gear сериите, но много рядко се намират екземпляри след 1997ма.
Аз си взех от Англия суперлуксозната и удължена версия - Royal Exceed - с хромирани прагове и ролбари, махагон, а на тавана - 4 ел. илюминатора и конзола за осветление, управление на климатика и печката...
Коментар
-
пусни малко снимки колега,да се порадваме и ние на тази красотакуче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Първоначално публикуван от TD5 Преглед на мнениеDelica е наистина уникална като съчетание на комфорт, проходимост и приложимост! По-висок клиренс от много "джипове", демултипликатор, блокаж, 2.8л турбодизвл, автоматик... Седалките се въртят на 360*, правят спалня или отварят огромно пространсъво за товарПроизвеждана е успоредно с L400/Space Gear сериите, но много рядко се намират екземпляри след 1997ма.
Аз си взех от Англия суперлуксозната и удължена версия - Royal Exceed - с хромирани прагове и ролбари, махагон, а на тавана - 4 ел. илюминатора и конзола за осветление, управление на климатика и печката...08седемшест5едно513четири
Коментар
-
Първоначално публикуван от TD5 Преглед на мнениеDelica е наистина уникална като съчетание на комфорт, проходимост и приложимост! По-висок клиренс от много "джипове", демултипликатор, блокаж, 2.8л турбодизвл, автоматик... Седалките се въртят на 360*, правят спалня или отварят огромно пространсъво за товарПроизвеждана е успоредно с L400/Space Gear сериите, но много рядко се намират екземпляри след 1997ма.
Аз си взех от Англия суперлуксозната и удължена версия - Royal Exceed - с хромирани прагове и ролбари, махагон, а на тавана - 4 ел. илюминатора и конзола за осветление, управление на климатика и печката...
Коментар
-
Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеЕ дай да го видим, де...само ни палиш фитилите.
Коментар
-
Л300 се произвежда още,но за Азия. http://www.alhabtoor-motors.com/mits...rcial/l300.htm
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар