Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОМОЩ,ИСКАМ ВЕЖДИ ЗА ПАДЖЕРОТО!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ПОМОЩ,ИСКАМ ВЕЖДИ ЗА ПАДЖЕРОТО!

щом от два месеца е книжката,раздувките са ти последната грижа колега))
    аз бих започнал с ролбарите,стъпенките-/колкото по изнесени токо по-добре/....да я види някой грамотен майстор,като оправиш другите "дреболии" ще дойде време и за "разкрасяването"
    явно се е дигнало напоследък нивото на курсовете!

Коментар

еми щото искам да ми е красивичък
      искам да е готин! аз съм влюбена в паджерото си
      мерси за линка!
      НЕ ИСКАМ МНОГО,ИСКАМ ВСИЧКО!:D

Коментар

Първоначално публикуван от vasss Преглед на мнение
        щом от два месеца е книжката,раздувките са ти последната грижа колега))
        аз бих започнал с ролбарите,стъпенките-/колкото по изнесени токо по-добре/....да я види някой грамотен майстор,като оправиш другите "дреболии" ще дойде време и за "разкрасяването"
        явно се е дигнало напоследък нивото на курсовете!
        Ролбари трудно и скъпо, един камуфлажен бул става,ама и той не е евтин, степенките по-изнесени за да можеш да се качваш от тях в джипа.Абе с малко усилия и доста средства можеш да го докараш.
        Аз моя го взех с всичките тези щуротии, без раздувките.И май че по-добре без тях.Така изглежда отпред.
        Прикачени файлове
        Grand Cherokee WJ 4.7 V8
        Това е положението.

Коментар

аз си имам ролбари и степенки....ама дгуго ще стане когато го разкрася още......

Коментар

Първоначално публикуван от mira_1358 Преглед на мнение
            а дали няма как да се направи така,че да не се събира???
            некъв малък шанс нямам ли? например с нещо да се запълни това пространство....със силикон.....или нещо подобно???
            или пък периодично да се свалят и да се почистват????
            щом са го измислили трябва да има начин!!!!
            Първо здравей колешке и честито за джипа.Относно веждите и други пластмаси: слагай щом ти харесва а за ръждата под тях има шанс и то не малакНа местата кадето ще се слагат се маже с ГРЕС,а кадето има грес влагата няма големи шансове2000г.купих wv djeta и направих тази (процедура) след това карах 5 години ТАКСИ само зимата на Пампорово,а тук хвърлят повече сол отколкото пясък.В момента колата е изгнила но не и там кадето е намазана с грес.Някой виждал ли е изгнила (ОМАСЛЕНА) ламарина
            0887632135-Краси

Коментар

мерси за идеята, мисля че е много добра!
              така и ще направя!!! най-после!!!!! много много ГОЛЯМО МЕРСИ!!!! а случайно да знаеш къде??

Коментар

Колега,
                имам Паджеро 1.
                Смених му праговете, и веждите и раздувките не паснаха, и не съм ги монтирал.
                Ако стават за Паджеро 2, срущу 150 лв. са твои.
                Не знам как да ти кача снимки.
                ако дадеш e-mail ще ти изпратя.
                Аз съм на
                Alexander.Alexiev@mbox.contact.bg

Коментар

мейла ми е: mira_1358_@abv.bg
                  ако искаш изпрати снимки да ги видя!

Коментар

Ако неси намерил вежди все още 0888207239 Ангел

Коментар

Здравейте!Честита нова покупка и много безаварийни километри.Въпроса с претапицирането на салона е доста сложен.Аз (покрай мой добър приятел) минах през този ад и повече не бих го правил.Първият проблем е избор на материал- спряхме се естествено на светла кожа-след едногодишно (!) ползване кожата приличаше на мръсен парцал (а и не се почистваше с нищо)...минахме на вариант 2-черна кожа -доста повече издържа,обаче ние не издържахме-лятото като се напече първите пет минути разните ти там подробности буквално се сваряват...Дори след като климатика охлади добре купето няма никакъв шанс на станеш от седалката със сух задник.Зимата-още по-сериозен проблем-кара се само с текстилни възглавнички за задника и особено за кръста-в противен случай много бързо разбираш какво е да те болят бъбреци....
                      Извод-от финансова,практична и нервощадяща гледна точка заниманието не си струва-едно е производителя да е предвидил охлаждане,подгряване и вентилация на седалката и съвсем друго е да си сложиш каква да е кожа под г..за.
                      Ако седалките са много мръсни и скъсани-по-добър вариант е да се свалят,да се изперат и тогава автотапицера да ги зашие-стават като нови,мнооого по-евтино излиза и в крайна сметка докарваш седалката до състоянието за,което е била проектирана и изпълнена.
                      Поздрави.
                      08седемшест5едно513четири

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X