Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОМОЩ,ИСКАМ ВЕЖДИ ЗА ПАДЖЕРОТО!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПОМОЩ,ИСКАМ ВЕЖДИ ЗА ПАДЖЕРОТО!

здравейте всички!!! преди два дни си купих паджеро 2.5 тди супер селект и съм много доволна от живота!!!
    искам да му слагам вежди сив металик и отстрани на вратите също да го правя сиво! обаче ми казаха,че под веждите щяло да се събират вода и мръсотия,които щяли да разядат вратите след време.....
    много искам да си го накича и не знам как да стане хем хубаво,хем качествено!!! АКО НЯКОЙ ЗНАЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ,МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!!
    а също така не знам къде да отидя,за да ми свършат тази работа!
    сетих се,че искам и да го претапицирам,само че се чудя къде и дали да бъде плат,плюш или кожа? някаква идея??? help!!!
    ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ!!!
    НЕ ИСКАМ МНОГО,ИСКАМ ВСИЧКО!:D

До: ПОМОЩ,ИСКАМ ВЕЖДИ ЗА ПАДЖЕРОТО!

Първоначално публикуван от mira_1358 Преглед на мнение
    обаче ми казаха,че под веждите щяло да се събират вода и мръсотия,които щяли да разядат вратите след време.....
    Правилно са казали. Разните пластмаси може и да изглеждат добре, обаче под тях се задържа влага и ръждата няма да закъснее много.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

а дали няма как да се направи така,че да не се събира???
      некъв малък шанс нямам ли? например с нещо да се запълни това пространство....със силикон.....или нещо подобно???
      или пък периодично да се свалят и да се почистват????
      щом са го измислили трябва да има начин!!!!

Коментар

Здравей. Първо, честито за Паджерото и за големия мерак!
        Ако намериш слагай вежди и кори. Те пък от своя страна пазят боята от надраскване над тях, защото са изпъкнали. Не е въпросът да спреш калта и влагата да не влизат - това е невъзможно, по-добре е да се остави място от където за излизат

Коментар

Или да не "пееш" под дъжда.
          Grand Cherokee WJ 4.7 V8
          Това е положението.

Коментар

здравейте всички!!! преди два дни си купих паджеро 2.5 тди супер селект и съм много доволна от живота!!!
            искам да му слагам вежди сив металик и отстрани на вратите също да го правя сиво! обаче ми казаха,че под веждите щяло да се събират вода и мръсотия,които щяли да разядат вратите след време.....
            много искам да си го накича и не знам как да стане хем хубаво,хем качествено!!! АКО НЯКОЙ ЗНАЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ,МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!!
            а също така не знам къде да отидя,за да ми свършат тази работа!
            сетих се,че искам и да го претапицирам,само че се чудя къде и дали да бъде плат,плюш или кожа? някаква идея??? help!!!
            ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ!!!
            1.избора на материал за тапицерия ще си го определиш по твой вкус. ако ще го цапаш много най-лесно се поддържа кожа(или изкуствена), за уют е плюша, а другото е за дадеш някой лев на тапицера.

2.опита за разкрасяването на една джипка е фундаментална стъпка в посока към плоскоста на долу. да не кажеш че не съм предупредил.
            3.има много места из колата по които се събират кал и други разни придобивки в процеса на експлоатация. истината е е няма джипка която е надживяла ръждата, колкото и да е желязна. но опитите продължават.
            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

благодя ви момчета за съветите!!!
              слагам си веждите ,пък да става каквото ще!
              и май ще си го претапицирам с естествена кожа!!! щом е по-лесно за почистване,а и съответно по-красиво!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                ... Ако намериш слагай вежди и кори. Те пък от своя страна пазят боята от надраскване над тях, защото са изпъкнали. ...
                Че я пазят от надраскване - пазят я, ама ...

Ние не сме неутрални!

Коментар

сърчицето ме заболя само при мисълта,че това може да ми се случи
                  ама все пак май ще си ги сложа......обещавам да ги почиствам редовно адски много искам да ги сложа...........
                  а някой случайно да знае къде мога да отидя,за да ми ги направят и горе долу колко ще ми излезе с боядисването /щото ми казаха,че веждите били черни, пък се боядисвали и т.н..../ ама и на тези кори отстрани? щото аз не знам изобщо къде да ходя нито знам сервизи,нито нищо... преди два месеца взех книжка и това е първото ми превозно средство..... така че се извинявам за това ,че постоянно питам ,ама който не знае пита

Коментар

даа, благодарение на веждите положението загнива още по бързо,
                    но в интерес на истината силикона ще помогне малко или много.

на мойто паджеро две от веждите му бяха спукани/счупени и под тях имаше изгнило, но под другите две положението си беше наред.
                    Друг е въпроса, че повечето кърпеж се падна по частта от купето, която е скрита под задната броня - там имаше невероятно много кал и разпадащи се тенекии...така, че ако решиш да махаш - мащай наред (: ако ли не, няма да спечелиш или изгубиш кой знае какво от тея вежди

то ако ти се е паднало някво читаво добиче бива, ама недай си боже нещо по замаскирано си взела, тапицерията и веждите ще ти се отще да ги сменяш ((о: се пак кажи коя година е машината и откъде си, за да им е по лесно на хората да те насочат на някъде

Коментар

сърчицето ме заболя само при мисълта,че това може да ми се случи
                      ама все пак май ще си ги сложа......обещавам да ги почиствам редовно адски много искам да ги сложа...........

А бе, като ти е толкова мерак - слагай и се не бой. Че няма да почистваш под пластмасите е ясно, ама да не ти пука. И без това няма да се пенсионираш с тази кола.

Виж, това къде да ти свършат работа като хората е въпрос с повишена трудност, на който много от нас търсят отговор ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

еми джипката е 93г. 2.5 тди супер селект ,а аз съм от софия
                        така че някой ако знае къде има ткъв сервиз да казва......а също и къде слагат спойлери,щото и тва искам! и такива метални багажници за покрива....

Коментар

Колеги ако някой има инфо за такива вежди казвайте откъде и колко . Има и модел само за калниците без вратите . Приемам инфо и за тях . Мерси предварително .
                          MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.

Коментар

Като си търсих Паджеро държах да няма такива пластмаси по калниците и вратите. Обаче стана така че вземах точно такова. Сега като чета какъв интерес има към тези раздувки, започвам да си мисля че това е по добрия избор

Коментар

еми джипката е 93г. 2.5 тди супер селект ,а аз съм от софия
                              така че някой ако знае къде има ткъв сервиз да казва......а също и къде слагат спойлери,щото и тва искам! и такива метални багажници за покрива....
                              Ти ако ще го тунинговаш със спойлери и тям подобни ти трябва SIGI tuning или нещо подобно.Ето ти линк http://www.tuning.bg/forum/ там има инфо и адреси ама за какъв у.. ти е всичко това
                              Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                              Това е положението.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X