Обява

Свий
Няма добавени обяви.

какъв е разхода на митсубиши паджеро 3000 бензин?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Расъждения на тема "джип за в града и за в калта "
    LZ1VMH

Коментар

Re: какъв е разхода на митсубиши паджеро 3000 бензин?

Ето ме... Такааа, аз карам точно такова, V6 Eci Multi 3000, на бензин разхода ми е 15-16, на газ е 18- градско, 18- мойто извънградско, а среден офроуд- около 20. Да го сметнем кат пари- значи 18 газ е равно на 9 л. нафта, доколкото знам няма такъв разход. А ако има такова Паджеро с такъв разход си мисла че ще е доста немощно!! А тва V6 си върви като лудо и честно да ви кажа не съм дал и една стотинка за ремонт по двигателя.
      Така че момчета за мен това е верния избор.

П.С. На газ нямам никви грижи.

Коментар

До: Re: какъв е разхода на митсубиши паджеро 3000 бензин?

Първоначално публикуван от Mihale Преглед на мнение
        Ето ме... Такааа, аз карам точно такова, V6 Eci Multi 3000, на бензин разхода ми е 15-16, на газ е 18- градско, 18- мойто извънградско, а среден офроуд- около 20. Да го сметнем кат пари- значи 18 газ е равно на 9 л. нафта, доколкото знам няма такъв разход. А ако има такова Паджеро с такъв разход си мисла че ще е доста немощно!! А тва V6 си върви като лудо и честно да ви кажа не съм дал и една стотинка за ремонт по двигателя.
        Така че момчета за мен това е верния избор.

П.С. На газ нямам никви грижи.
        Колега купих паджеро 3000 v6 150к,раэход на гаэ е30 на 100 нормално каране 80к иэвън градско,това нормално ли е

Коментар

До: какъв е разхода на митсубиши паджеро 3000 бензин?

Здравейте,

Карам Паджеро 3500, V6, 96г, къса база. Купих го с обикновена газова уредба, след което реших да му сложа газов инжекцион. Докато ми доставят уредбата го карах на бензин около 4000км. Разход на бензин съм засичал от 13/100 при бавно извънградско, до около 28/100 при хард разходка. В града на бензин нормално е около 16/100. На газ с обикновената уредба разхода в града беше твърдо над 20/100, но нямам достатъчно наблюдения. С инжекционната уредба още се нагласяме нещо, но разхода, дори в тези студове е малко над 20/100 градско. Трябва да се има предвид, че съм и с по-големи гуми, от заводския размер, при това регенерат.
          Във всеки случай, удоволствието което ми доставя тази кола ми помага доста на бензиностанциите
          Успех!
          Последно редактирано от Stanko; 07-01-08, 19:28.

Коментар

здравейте! и аз имам V6 Eci Multi 3000 supr select автоматик, на газ градско-около 18-19. газовата е най-обикновена lovato. лично аз съм доволен защото на бензин разхода е около 15 - 17 л/100
            А колегата с разход 30 ???? има нещо много нередно в тая работа... отивай на диагностика
            поздрави!

Коментар

От известно време съм горд собственик на Паджеро 3000 V6 автоматик. С гаранция мога да кажа че на бензин харчи 30 л на сто, но на всички препоръчвам да си монтират МЕТАНОВ инжекцион (багажното пространство позволява) и тогава разхода вече е 12 лв на 100 км. Вие пресметнете колко нафта е това (мисля 6 л почти)

Коментар

Два въпроса към колегите с обикновенни газови на 3000 кубиковия двг :
                1.Този разход от 18л. газ градско на къса или на дълга база е?Извън града колко ви дава?
                2.Казвате, че няма проблем с обикновенна газова, защото няма дебитомер този двг, а има ли нужда да се слагат допълнително ламбда контрол и ТАП процесор?
                2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
                2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
                2007 HOMDA FMX 650

Коментар

моя е с обикновена газова.няма допълнителни устройства по него.15 газ на дълго 20 газ гръдско.30 и нагоре по балкана.испарителя е 140 киловата

Коментар

супер селект автоматик дълга база, с обикновенна газова на градско се колебае между 18 и 19 мойто извънградско е до вилата (искърското дефиле, най отгоре на единия баир) и по разни други чукари ... но е пак там... на истинско извън градско още не знам .
                    Поздрави!

Коментар

наистина колегата с разход 30л./100 гас е закъсал жестоко няма такъв разход освен ако го караш на черно с много закъсвания, буксувания и т.н.т. колега аз имам в6 3000 150к. разход на бензин 13-15л./100 на газ 17-19л. моето лично мнение е да отидеш на газ анализатор и да ти направят центровка, ако не се подобри си смени изпаритела сложи си 140киловатов да ти е мирна главата. няма гърмежи няма грижи.

поздрави от морето. в момента има много кал.
                      OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                      www.offroadprimorsko.com
                      0899883765

Коментар

Здравейте колеги ,купих си скоро паджеро 3000 и мога спокойно да кажа ,че извънграда харчи 12 бензин а в града 18 , но върви много добре и не мисля да му слагам газ ,защото чувам ,че много се виси по сервизите

Коментар

От: какъв е разхода на митсубиши паджеро 3000 бензин?

Здравейте колеги и аз съм се запътил към V6 3000 за разхода всеки ми говори различно 13 до 16 Някои смятал ли е колко му излизат разходите на година с тази машина да ми каже . Поздрави!

Коментар

Къса база, автомат, обикновена газова уредба, емулатор- 18-20 градско, 14 извънградско, 15 извънградско( магистрала, без падане под 130). На оффроуд, така на око, към 26-30. Не е влизал в сервиз заради газ. Карам го трета година. Този разход е на газ. Гумите са 31-ци Cooper Discoverer STT.
                            Последно редактирано от ahead70; 06-02-14, 13:39.
                            Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
                            0878226696; 0876927507

Коментар

Първоначално публикуван от ahead70 Преглед на мнение
                              Къса база, автомат, обикновена газова уредба, емулатор- 18-20 градско, 14 извънградско, 15 извънградско( магистрала, без падане под 130). На оффроуд, така на око, към 26-30. Не е влизал в сервиз заради газ. Карам го трета година. Този разход е на газ. Гумите са 31-ци Cooper Discoverer STT.
                              Същото само че, с дълга база , ГИ Bi-Gas и гуми Graber 33/12.5 M/T.
                              MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                              (А1+)
                              О877ООО98О

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X