Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро 2,8 на ниски обороти тресе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Паджеро 2,8 на ниски обороти тресе

Първоначално публикуван от яворчо Преглед на мнение
    Във Варна имат ли магазин или сервиз и къде се намира ?
    И аз не знам, но Гугъл веднага казва! Ако не е той, вече не знам какво ще правим
    http://auto.dir.bg/vnositel.php?tid=41&s=41#showroom
    Аз получавам ортикария от такива цени за свещи, все пак премери ги още веднъж преди да купуваш...

п.п. Какво имам предвид за цените. Една свещ тежи около 30-тина грама или около една трой унция. Една трой унция сребро в момента е около 13$, а една свещ - 90$!!! излиза, че една свещ, макар и оригинална струва 7 (седем) пъти по-скъпо, отколкото ако е от сребро!
    Как му се вика на това?!?
    Последно редактирано от Паджеровод; 07-02-09, 18:37.

Коментар

Първоначално публикуван от яворчо Преглед на мнение
      Май ще излезе че е дюза Започна да тресе преди една седмица .Сутрин като го паля иска да му подам газ , пуши здраво и след като го изфорсиръм спира да пуши.
      Имали начин дюзата да се оправи без да се сменя.
      При мен този проблем се появи преди десетина дена, същия двигател, сутрин пали, тресе, пуши яко, изфорсирам за 5 - 7 секунди и заработва перфектно. Та какво беше, тръгвам да го паля сутринта предния капак вдигнат и един колега отпред гледа, давам контакт и тои вика гаси нещо са запали утивам отпред първата подгряваща свещ свети червена, на нея утива главния кабел за подгряването, трагнах да го развивам тои ходи как си иска, проверих всички свещи, работят, стегнах всички на първата подложих по широки шайби отгоре и отдолу защото шината се беше поразтворила, подгрях вече нищо не "гореше" запали перфектно си заработи
      [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
      [B]If you want, you can![/B]

Коментар

Колеги за да не пълня форума с теми реших да пиша в тази малко изоставена тема. Моето Паджеро е 2.5 ТДИ и ми прави същия номер. Когато беше студено /става въпрос за минусови температури/, дърпам обогатителя, въртя и пали на мига, но за около 5-6 секунди започва да прекъсва и сивкав дим. След това се оправя и дим и прекъсване спират. След като двигателя загрее нормално, като го оставя на обороти се осеща вибрация. Не е силна, но не нормална според мен. Тъи като не ми стана ясно от темата какво е станало с тези проблемните, ще моля за повече подробности. Между временно ще проверя всичко за което прочетох.
        Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
        Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
          След като двигателя загрее нормално, като го оставя на обороти се осеща вибрация.
          На какви обороти? Как е с вървенето? А с разхода?
          Иначе проверките са за изгоряла свещ, въздух в горивото, "пикаеща" дюза, разлика в компресията в цилиндрите, вибрация - работят ли балансиращите валове?... и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
            На какви обороти? Как е с вървенето? А с разхода?
            Иначе проверките са за изгоряла свещ, въздух в горивото, "пикаеща" дюза, разлика в компресията в цилиндрите, вибрация - работят ли балансиращите валове?... и т.н.
            На 800 оборота. Върви сравнително добре 140-150 вдига, но обикновенно не го карам столкова. Незнам на колко се включва турбината, но над 2200об. някъде започва доста добре да дърпа. Смесен разход 9-9.5/100км. Това с балансиращите валове ми е чуждо моля за пояснение.

Коментар

Това с балансиращите валове ми е чуждо моля за пояснение.
              Просто обърни внимание дали са сложени и двата ремъка - ангренажния и този под него, който задвижва балансиращите валове. Първият сигурно е сложен, но вторият понякога не го слагат по разни причини.

Коментар

Тези валове с отделна шаиба ли се задвижват от к. вал? Ремъка широк ли е или обикновен?

Коментар

Потърси, писали сме и по други поводи за тях. Ремъкът е 1" плосък назъбен като ангренажния, но той с четвърт инч по-широк. И да, с отделна шайба от коляновия вал. За да ги видиш само свали горния предпазен капак на ангренажа (четири болтчета М6)

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                    Потърси, писали сме и по други поводи за тях. Ремъкът е 1" плосък назъбен като ангренажния, но той с четвърт инч по-широк. И да, с отделна шайба от коляновия вал. За да ги видиш само свали горния предпазен капак на ангренажа (четири болтчета М6)
                    Проверих ремъка е сложен и си функционира

Коментар

Проверих ремъка е сложен и си функционира
                      Амии... тогава продължаваш по другите точки.

Коментар

Свещи и дюзи, ако има още моля допълни ме.

Коментар

Изключи първо по-лесните неща - свещи и въздух в горивото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X