Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми Паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гуми Паджеро

Позволете ми да се включа с един въпрос относно "All Terrain" нa "BF Goodrich" .
    Понеже ми предстои покупка на нови гуми и съм се спрял на горе опоменаните . Интересуваме какви са ви преките впечатления от тези гуми при каране на сняг . Абстахираики се от името на модела , дали е удачно да се исползват целегодишно ? Това го питам , защото имам и лек автомобил и ми се налага да ходя на гумаджия всяка година по два пъти , зада ми въти летни с зимни гуми .
    [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Доколкото знам, това са най-използваните гуми тук. Потърси преки впечатления в раздела "гуми", ако тук никой не сподели.

Коментар

Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнение
        Позволете ми да се включа с един въпрос относно "All Terrain" нa "BF Goodrich" .
        Понеже ми предстои покупка на нови гуми и съм се спрял на горе опоменаните . Интересуваме какви са ви преките впечатления от тези гуми при каране на сняг . Абстахираики се от името на модела , дали е удачно да се исползват целегодишно ? Това го питам , защото имам и лек автомобил и ми се налага да ходя на гумаджия всяка година по два пъти , зада ми въти летни с зимни гуми .
        Вървят доста на сняг,но искат як двигател и добро развъртане.Гледал съм с такива гуми на сняг как върви Чероки 4.0 и Киа 2.0-16v.И двете машини се справиха добре,въпреки че снега на места беше над 40см.Стават за целогодишно ползване.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
          Вървят доста на сняг,но искат як двигател и добро развъртане.Гледал съм с такива гуми на сняг как върви Чероки 4.0 и Киа 2.0-16v.И двете машини се справиха добре,въпреки че снега на места беше над 40см.Стават за целогодишно ползване.
          Мен по скоро ме интересува как се държът на дълъг път , примерно при движение с 70 - 80 по заснежен или не добре почистен път дали са стабилни . Но е хубаво да знам и , че в дълбокия сняг няма да имам проблем .

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
          Доколкото знам, това са най-използваните гуми тук. Потърси преки впечатления в раздела "гуми", ако тук никой не сподели.
          Да и аз мисля , че са най - ползваните и за това съм се спрял на тях . Можеби наистина е по - добре да попитам в " гуми " за по точни впечатления , това е добър съвет .

п.п. Благодаря ви споделената информация относно едно мое питане за амортесьори .
          [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

От: До: гуми паджеро

Гуми за кал FEDIMA 235/75R15 с джантите на една зима 700лв. ако има интерес ще кача снимки- 0899118918

Коментар

Здравейте колеги! Малко съм позакъснял със темата.Но все пак ще изразя и моето мнение.Според мен качвай 31-ци 265/75/R15 (до колкото си спомням) няма какво да се замисляш.Ако има как да не са регенерат.Аз лично карам със 31/10.5/R15 GT Radial Adventuro.Останах доста доволен от тези гуми.Няма зиме/лете/кал излезоха доста читави.Направих сравнение със Кобрите и се оказа че тези гуми са значително по-леки (по мой впечатления).Вярно е че са малко скъпи но ... както има една приказка "сърби , боли , драгомие".А дококото Медвета съм останал с впечатлението , че за лятото не стават."Изяждат се докато си тръгнал."
              三菱帕杰羅
              Цитат:"Нямам Хоби Без Двигател" еми и аз така ...

Коментар

Първоначално публикуван от MoT Преглед на мнение
                Здравейте колеги! Малко съм позакъснял със темата.Но все пак ще изразя и моето мнение.Според мен качвай 31-ци 265/75/R15 (до колкото си спомням) няма какво да се замисляш.Ако има как да не са регенерат.Аз лично карам със 31/10.5/R15 GT Radial Adventuro.Останах доста доволен от тези гуми.Няма зиме/лете/кал излезоха доста читави.Направих сравнение със Кобрите и се оказа че тези гуми са значително по-леки (по мой впечатления).Вярно е че са малко скъпи но ... както има една приказка "сърби , боли , драгомие".А дококото Медвета съм останал с впечатлението , че за лятото не стават."Изяждат се докато си тръгнал."
                За медведа впечатлението ти е грешно,защото за 2 години ( около 25000 км.) не са се изяли никак даже.
                Малко вият и имат по 200-300 грама олово за баланс,ама си заслужава според мен.

Коментар

Първоначално публикуван от venkolev Преглед на мнение
                  235/75R15 e определено размера ,който ми трябва. Определено мисля да се насоча към гуми за сняг и лед. Мисля и ,че ще са добри и за лов?!?!?! Тези КОБРИ ще вършат ли работа за сняг и лед?!
                  Колега 'кобрите" са много добри за сняг и кал.ще преминаваш на 2Н там където си се съмнявал че на 4х4 ще минеш. Но имай вредвид че на лед се пързалят малко повече,може би защото нямат най-ситния грайфер. И не карай регенерат с повече от 80-90км/ч и нямаш проблеми.

Коментар

дай снимки да видим
                    куче или вълк?
                    в клетка ,или свободен?
                    въпрос на личен избор.
                    Вихрен Илиев
                    0888249888
                    blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
                    Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X