Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми Паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гуми Паджеро

Аз се колебая между BF Gudrich А/Т 31/10.50/15'' или BF Gudrich КМ2 235/75/15'' за лов и риболов но по съм навит за КМ2 май за моето паджеро наскоро го взех и ми е голяма дилема какви гуми да взема и искам вашето мнение по въпроса.
    Ето КМ2 http://www.bfgoodrichtires.com/warra...-km2/3930.html
    и А/Т http://www.bfgoodrichtires.com/overv...t-a-ko/44.html

Коментар

карам с медведки 235/75/15 и мога да ви гарантирам че за снияг лед и кал са просто страхотни проблема е че са доста шумни на асвалт но за лятото имам летни на джанти и смяна няма начин

Коментар

Имам едни медведки 215/90/15 но са много тежки и твърди затова се насочих към БФ Гудрич.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik_Nikxon Преглед на мнение
          Имам едни медведки 215/90/15 но са много тежки и твърди затова се насочих към БФ Гудрич.
          явно говорим за различни медведки моите са доста меки и не са никак тежки за този сезон са чудесни.

Коментар

Много се извинявам, това ми е първият пост в този форум. Преди една седмица купих звяра, ама бабичката от Швейцария е махнала всички табелки по вртите та много работи не разбрах. И съм голям лаик на тема джипове. Четох, ползвах търсачката и пак не разбрах кой точно е оригиналният размер гуми на Паджеро 2. И не се смейте много...на колко бара се помпат гумите. В момента съм с 235х70х15 и ми се струва че са му малки като диаметър защото километража показва като че ли повече от реалната скорост. И ми се ще да си взема нещо всесезонно, та да не се занимавам много. Карам го на шосе, може и да набарам някоя тиня евентуално и зимата ще трябва да го карам на сняг. Но това съм го правил и с обикновен автомобил, та не ми трябва нещо уникално като гуми. И може и да са нискобюджетни, все пак гумите не трябва да са по скъпи от автомобила.....

Коментар

Ако джантите ти са 6 инча широки това е максималният размер, а ако са 7 инчови - тогава 265/70Х15
              Помпи ги на 2/2.2 bar

Коментар

От: До: Гуми Паджеро

Най накрая се сдобих с КМ2 за жалост намерих единственно размер 235/75/15 а исках 30/9,5/15 или 31/10,5/15

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2-2-1.jpg
Прегледи:1
Размер:86.3 КБ
ID:5184624 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:9673c753.jpg
Размер:120.7 КБ
ID:5184625

Коментар

Първоначално публикуван от ukelichko Преглед на мнение
                  Много се извинявам, това ми е първият пост в този форум. Преди една седмица купих звяра, ама бабичката от Швейцария е махнала всички табелки по вртите та много работи не разбрах. И съм голям лаик на тема джипове. Четох, ползвах търсачката и пак не разбрах кой точно е оригиналният размер гуми на Паджеро 2. И не се смейте много...на колко бара се помпат гумите. В момента съм с 235х70х15 и ми се струва че са му малки като диаметър защото километража показва като че ли повече от реалната скорост. И ми се ще да си взема нещо всесезонно, та да не се занимавам много. Карам го на шосе, може и да набарам някоя тиня евентуално и зимата ще трябва да го карам на сняг. Но това съм го правил и с обикновен автомобил, та не ми трябва нещо уникално като гуми. И може и да са нискобюджетни, все пак гумите не трябва да са по скъпи от автомобила.....
                  Pajero2, 2.5 TD (4D56) къса база - това пише на вратата
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:tyres_label.jpg
Размер:135.1 КБ
ID:5185055

Коментар

И при мен е като при Колегата Denislav (същия стикер)
                    HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
                    Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Колеги някой имали представа как се държат тези гуми, че съм се насочил към едни такива http://www.tyres4u.com.au/brandselec...g-gt_show.aspx

Коментар

Първоначално публикуван от MimoLinori Преглед на мнение
                        Колеги някой имали представа как се държат тези гуми, че съм се насочил към едни такива http://www.tyres4u.com.au/brandselec...g-gt_show.aspx

Като ги гледам шарката е почти същата като на моите КМ2 а аз за сега съм много доволен от тях не вият на асвалта в калта са супер изобщо хубави гуми.

Коментар

От: До: гуми паджеро

235-75-15,руски "медвед те това е истинската гума за сняг лед и кал цяла зима бях влекач с джипа

Коментар

Първоначално публикуван от krasitotkov Преглед на мнение
                            235-75-15,руски "медвед те това е истинската гума за сняг лед и кал цяла зима бях влекач с джипа
                            само кажи откъде мога да си купя медведки..за предпочитане в пловдив,но не е проблем и другаде..търсих но нещо не ми се отдава..принципно търся нови гуми
                            куче или вълк?
                            в клетка ,или свободен?
                            въпрос на личен избор.
                            Вихрен Илиев
                            0888249888
                            blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
                            Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

аз моите ги купих от плевен понеже сам от червен бряг в пловдив незнам от каде

Коментар

От: Гуми Паджеро

говорим за тези медведкиНатиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC_0325.jpg
Прегледи:2
Размер:147.0 КБ
ID:5187993Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC_0328.jpg
Прегледи:2
Размер:165.0 КБ
ID:5187994

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X