Обява

Свий
Няма добавени обяви.

mitsubishi pajero evolution

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Даа ... Е това са били истински екстремисти, не като наште сегашни лигавщини. Остави ги пътищата, тия години са един от пиковете на кърджалийството. Тва да замръкнеш навънка си е било погребение. Корави мъже.
    Ама все пак любители - правили са си кефа. А Андрешко е защитавал конкретен и явен чужд финансов интерес. Освен това в критична ситуация е взел и изпълнил технически единственото правилно решение въпреки риска. Откровен профи. Уважавам.

Е, айде сега да сравняваме Пажерото с Туарега. За Кайена не знам, мързи ме да прочета, чакам някой да ми разкаже на готово При всичкото ми уважение към японците работата изглежда смешна. А ако ще борим налудничави концепткари, тогава тоя революционен еволюционер по-добре да иде да се разправя с джипа който фалира Ламбурджини. Не се сещам немците да са хвърляли пари за такова чудо. Щото те са си хвърлени. Освен разбира се ако не става дума например за робот - планетоход, ама ние пък нямаме друга кислородна планета под ръка, така че пак не се връзва.

Коментар

справки за революционния еволюционер или както там му казвате на следния адрес, там пише кой кога и с какво е печелил

http://www.dakar.com/2006/presentati...lmares_01.html

когато става дума за спортни коли в света, никой не си позволява да подмине митсубиши, сигурно има причини за това

ама тая тема май не е много популярна, няма да пиша повече
      drive alive

Коментар

Камаз обезкости всички и всичко. Заради Краз-256 немците изобщо промениха нормите за димност на пистовите си състезания, тоя па ядеше всички световни марки с обиколка и половина. И кво, много ли ги има в света на тировете?
        А кажете най-накрая нещо интересно за тая кола или японците да почнат да ми плащат за рекламна досада.

Коментар

камионите са в друг канал на тоя форум, темата е за митсубиши
          drive alive

Коментар

Хи-хи. Те са просто пример, че не всеки който печели шумни състезания е голяма кола. Ако ше си показва железариите - да ги показва, може да има нещо интересно. Ако ще се плашим с лозунги от лайфстайл буламачи, аз задрямвам. Форума уж е с технически уклон.

Коментар

какъв лайф стаил ???

тази кола я няма по магазините, няма и по улиците, има я само по офроуд състезанията и печели все първи места, с най - различни пилоти, ако това не е достатачно зада се говори за нея тук незнам за какво да си говорим ... по - голям офроуд от международните състезания няма, колкото и да дяламе разни талиги ефект няма да има, все сме си амотьори

а за камаза мисля, че това е доста разпространен камион в азия и близкия изток, та дори и в българия и за цената си предлага добро качество, това че няма евро го спира да обикаля из западна европа
              drive alive

Коментар

На спечелилите честито! Те презират мойте празници, аз си запазвам правото да не се интересувам от техните светски безумия.
                Камаза става само където географията е плоска. Краза става само за къси курсове. Не е достатъчно да печелиш състезания. Фирмените отбори където и да са, на практика въртят кръгчета в двора на собствения си фирмен сервиз. Не мога да си представя икономическото значение на такива машини. Нито защо да се интересувам от снимки на хора, шампанско и декоративни джунгли. Ако показваха нещо интересно от железата - хубаво, а така са ми досадни.

Коментар

Нека не подценяваме състезателните автомобили. Тяхното предназначение е да тестват технологии и решения които евентуално могат да имат и друго приложение. Въпреки че е малко встрани от темата можете да прочетете тази статия:

http://www.off-road-drive.ru/index.php?link=157619
                  VPetrov.photography

Коментар

Това Мицубиши взе рали Коринт, и е оставило конкуренцията далеч назад

Коментар

бре тая тема била интересна а не я бях отварял
                      стефане от спортните автомобили и въобще от състезанията също могат да се печелят доста пари и да има икономически интерес
                      интересно е че бях чел статия по този въпрос в не безизвестното руско списание "за рулем" и то още в "ония"години
                      в статията пишеше че участие във пистовите надпревари за камиони в европа на един отбор би било много по печелифшо от експлоатацията на на жп композиция /там бе описано точно каква/ за една година
                      разликите бяха големи .
                      Та за това и извода на статията бе че тогавашен СССР е на сметка да прати отбор на тези надпревари
                      Между другото не е случайно и участието на камаз в париж дакар
                      и по този въпрос бях чел статия пак в същото списание и пишеше че заявките от близкия изток африка и други региони растяли в геометрична прогресия спрямо представянето на камаз на париж дакар за годината
                      между другото и точно в това списание четох как бил унищожен за известно време автокроса с камиони който бил много разпространен спорт в бившия ссср ,просто някакъв бивш партиен функционер който не назоваваха докато гледал телевизия видял състезание автокрос с камиони и казал че тва е възмутително и че камионите били за да се върши работа с тях та кви били тия про западни извращения
                      с техниката и покрай това спрели състезанията за доста години
                      сега гледам че са ги възобновили много сериозно
                      наскоро си бях взел руско списание за мотрни спортове и офф роуд
                      имаше много снимки от такива състезания с разни газки хвърчат яко даже и зимата или по скоро казано май особенно зимата обичат да ги провеждат
                      А що се отнася до мицибиши
                      за всички предполагам че е ясно че те имат много опит,влагат много средства и имат едни от най добрите пилоти
                      въобще името париж дакар си върви с мицибиши още от началото на тези състезания
                      няма как да не са по добри от "новаците"
                      а относно конструкцията на тези коли може да няма на пръв поглед нещо кой знай колко революционно но и тези коли не са типичните офф роудъри а са по скоро близо до рали автомобилите направени са да се движат бързо а не да се ръгаш със тях в дерета и да хвърляш котви и лебедки
                      а и явно от мицибиши са разбрали че прекалено революционните неща не вършат работа чак толкоз а по скоро са нещо което може да те изненада баш когато не бива и затуй са предпочели да си ошлайфат добре изпитаните схеми

Коментар

Абе хубава работа, ама защо само разлайват кучетата? Да пуснат нещо и за потребителя (освен картинки)

Чудно ми е при все този бюджет и технологии, защо Мицубиши Моторс са толкова зле финансово?
                        Толкова победи на Паджеро и Лансер Ево ... без особен пазарен успех? Защо така?

А иначе изобщо ползва ли се Паджеро в нашия тип Офроуд?
                        Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Pajero Evolution се предлага и за потребителите,но само за Япония.
                          Току що проверих в аукциона,но нямаше можеби утре ще има.
                          Доставих такова началото на миналия месец за един румънец.
                          Ето тук има малко информация:
                          http://www.mitsubishibg.com/forum/in...showtopic=1081

Коментар

а пок аз обърках темата защото ево 8 е взело ралито Коринт - но пък там наоколо планините си ги бива

Коментар

темата е за pajero evolution ,а не за силата на руското машиностроене.няма ли тука модове .искам да се информирам какво са направили хората и ето ти пак тоя спор за руските машини и всички останали.еми вижте темата.
                              В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Знаеш ли кое е любопитното - че тъкмо руснаците уважават Паджерото повече от нас и имат сериозни клубове на тази тема! Ако искаш инфо иди на http://www.pajero4x4.ru

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X