Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Амортисьори за късо П2 - въпрос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Амортисьори за късо П2 - въпрос

Борка, да се похвалиш после какво си направил, че и аз мисля да пипам малко по предницата на джипката.
    GSM 0877 08 99 19
    Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
      Борка, да се похвалиш после какво си направил, че и аз мисля да пипам малко по предницата на джипката.
      Най добре е да ти даде кръгче. Ще се чудиш кво караш. Неприятното е че пътниците ще започнат да мрънкат че караш все по-откачено.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Най добре е да ти даде кръгче. Ще се чудиш кво караш. Неприятното е че пътниците ще започнат да мрънкат че караш все по-откачено.

По ме интересува как ще се държи по черни пътища.
        GSM 0877 08 99 19

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
          По ме интересува как ще се държи по черни пътища.
          Е той и по черно може да ти даде кръгче.

При мен препятствие, след което с TrailMaster-а се разклатушкваш 2-3 пъти, докато се укроти, с тия се клати 0.5 пъти. Без значение дали скачаш върху легнал полицай, бордюр, трап, бабуна и прочие. Леко за сметка на комфорта, но аз така го предпочитам, пък и като уцелиш налягането на гумите, при което работят най-добре, разликата и в комфорта не е велика.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Бързашки , не съм забравил какво ти дължа! Нямам път към вас в Ловеч! Паджерото е много променено откакто го знаеш - поодрано , поочукано , понадигнато , с по-големи гуми и с разбити от черни пътища амортисьори .
            Следващата седмица очаквам да се разбере ( Евгени да каже ) кога ще са готови амортисьорите и веднага ги слагам - до 2 часа ще има лека проба и после споделяне във форума. Кръгче по черно с ловешката група - с ОГРОМНО удоволствие , само да мога да се домъкна при вас с достатъчно свободно време!
            Последно редактирано от Борислав Бонев; 08-10-15, 21:46.
            Б. Бонев
            0осем88две6шест71три

Коментар

Евгени , и аз му казах на монтьора , ама.... Абе затова постнах снимки!
              Б. Бонев
              0осем88две6шест71три

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20151016_134339.jpg
Прегледи:1
Размер:223.9 КБ
ID:5686771

Пътуват към Добрич !
                Eвгени Филчев
                Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Благодаря , Евгени! Чакам да пристигнат , монтаж и проба! Вероятно кратка първа , но ще споделя в темата веднага.
                  Б. Бонев
                  0осем88две6шест71три

Коментар

4 ли ще слагаш???

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      4 ли ще слагаш???
                      Да. Задните са още в "норма" , но мисля , че този тип амортисиори трябва да е еднакъв - предни и задни за да има ефект някакъв. Задните Кайаба са ми още хмм... нови - на около 5000 км. , но са много различни от тези на Евгени - т.е. - подлежат на смяна. Може да ги пусна в продажба във форума Кайабите .
                      Б. Бонев
                      0осем88две6шест71три

Коментар

Ще махаш ли задната стабилизираща щанга? Аз от доста време съм без нея, но едни такива чудеса ще ми увеличат още доста ходовете. Много добър избор си направил. Браво Чакаме снимки и видео
                        GSM 0877 08 99 19

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Бонев Преглед на мнение
                          Да. Задните са още в "норма" , но мисля , че този тип амортисиори трябва да е еднакъв - предни и задни за да има ефект някакъв. Задните Кайаба са ми още хмм... нови - на около 5000 км. , но са много различни от тези на Евгени - т.е. - подлежат на смяна. Може да ги пусна в продажба във форума Кайабите .
                          Уф бях се заблудил че и при паджерото са ухо-ухо задните, и помислих че си взел 4 предни. Слагай, и всичката газ! Сега ще си МНОГО по-стабилен по завоите. Искат и малко по-меки гуми - 1.7 - 1.9 предни 31ци при мен.

Коментар

Колеги каква е цената на тези амове?
                            Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Днес амортисьорите пристигнаха - Евгени , благодаря за експедитивността! Няма как да ги монтираме до понеделник. Вероятно във вторник ще са монтирани ( поне 2 от тях!). Изглеждат много добре! Явно интереса към тях расте , щото имам доста въпроси на "лични".Евгени , запази ли "мерките " на предните амортисьори на П2? - има вече един бъдещ клиент- колега в Добрич със същото Паджеро. Моля колегите да се обръщат пряко към Евгени Филчев kocha за въпроси за цената - различните амортисьори са с различна цена , която аз не мога да знам.
                              Естествено ще се опитам да постна снимки от монтажа и лична оценка как се държат на асфалт и на черно.
                              Бързашки , няма да махам щангата , щото карам доста и по асфалт "дъртото Паджеро" - искам да си запазя по-добрата стабилност.Само ще резна ограничителните тампони , че още не съм.
                              Спарки , аз съм с 33-ки Гудрич МТ КМ2. За сега са ми напомпани до 1,9 - 2,0.Плюса на Паджероса при мене е , че има амортизатори на предните седалки и не ми е твърда возията по принцип , но като монтираме аморт. ще преценя дали да ги пусна малко - ще пиша по-късно моето виждане.
                              Последно редактирано от Борислав Бонев; 17-10-15, 14:14.
                              Б. Бонев
                              0осем88две6шест71три

Коментар

Благодарско колега за отговора.
                                Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X