Обява

Свий
Няма добавени обяви.

6G7...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 6G7...

Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение
    Какво ще кажете за Митсубиши малсо? 5/40 ?Аз май натам клоня за моята 3.0 24 клапанова свиня....И вярно ли е ,че мистубиши масло и ENEOS са долу горе едно и също?
    Според агенция ЕЖК, Енеоса, който се продава наоколо е румънско производство и няма много общо с джапанското такова. Пак от ЕЖК - 'не е лошо, нормално масло среден клас, но до там'. Няъде в мицубиши форума имаше доста разисквано по темата.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

OK Mitsubishi Diamond маслата?
      Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

И след Кастрол едж 10/60 , Тотал 5/40 от месец и нещо с Митсубиши Диамант протекшън 10/40 съм силно изненадан от положителния ефект върху мотора. Още от студен старт мек и спокоен звук от мотора, който не се променя и след натоварвания.
        мисля, да зема а се замисля...

Коментар

ПАДЖЕРО 4 3.8 MIVEC карам го само с КАСТРОЛ оргинален немски 10/60 перфектното масло за мен ,мотора работи като ЕЛЕКТРИЧКА никакви шумове и тракане на повдигачи малко скъпо но ДОБРО,Но не само маслото е важно филтрите всички трябва да са истински за да може наистина да почустваш огромната разлика.

Коментар

Първоначално публикуван от evos Преглед на мнение
            И след Кастрол едж 10/60 , Тотал 5/40 от месец и нещо с Митсубиши Диамант протекшън 10/40 съм силно изненадан от положителния ефект върху мотора. Още от студен старт мек и спокоен звук от мотора, който не се променя и след натоварвания.
            Ето това е добра новина!
            Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X