Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VIN декодер за Паджеро?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: VIN декодер за Паджеро?

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
    Да, на линка даден от stargazer http://www.mitsubishi-motors.kiev.ua....php?model=7AQ и тук също http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/mi2.mycat
    Но това е само за европейските VIN-ове, за японските само Mitsubishi ASA (може да има и онлайн каталог, но аз не знам)
    А,случаино някой да знае каталог за японските че малко сме зле с намирането на части за PE8W0007201
    много ще съм благодарен ако някой извади каквото и да е инфо за този автомобил
    Последно редактирано от Паджеровод; 17-11-10, 21:51.

Коментар

Първоначално публикуван от anton_vutov Преглед на мнение
      PE8W0007201
      Това не валиден VIN. Трябва да е 10-цифрен, погледни по-нагоре за примери как трябва да изглежда.

Коментар

С блокаж е и пр. число 4.900
        Благодаря ти Паджеровод,но въпроса е освен твърдия блокаж дали е и с ЛСД.От ровенето в сайтовете(предимно руски) и борбата с разните VIN декодери стигам до извода, че има (ако LHD=ЛСД),но тъй като не съм голям специалист в работата с компютри и П2 не съм сигурен дали тълкувам правилно това което виждам.И от чисто любопитство-някой дали може да ми разтълкува абревиатурата HRC плесната върху дифа.
        Успех на всички!
        [B]MITSUBISHI PAJERO 2800 GLS [/B]
        [I]Super Select 1995г. дълга база[/I]
        тел.0888718566-Любо

Коментар

Това не валиден VIN. Трябва да е 10-цифрен, погледни по-нагоре за примери как трябва да изглежда.
          Това си е номера на рамата,по него ми излизаше всичко за автомобила в този саит-http://www.japancats.ru/,до преди два дни но вече ми иска регистрация и не се получава номера.Само че излиза в опцията-Поиск по Frame (только для региона Япония),а МПС-то е Мицубиши-Делика Спейс Гиар.
          На табелката пише:
          model:KD-PE8W HSEXF 2
          chasis no: PE8W-0007201
          engine:4M40 ext:F2HE
          transaxsle:V4AW3 4875
          color int. opt. G89H39 16H 000
          Последно редактирано от Паджеровод; 18-11-10, 19:07.

Коментар

Първоначално публикуван от gologlav Преглед на мнение
            Здравейте колеги!
            От половин година съм собственик на П2.Интересува ме дали задния диф е ЛСД,тъй като върху него има стикер с надпис HRC.Благодаря предварително.
            VIN-JMB0NV460SJ008491
            ММммммм колега,как ти завиждам за тези дифове....
            [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Първоначално публикуван от anton_vutov Преглед на мнение
              а МПС-то е Мицубиши-Делика Спейс Гиар.
              На табелката пише:
              model:KD-PE8W HSEXF 2
              chasis no: PE8W-0007201
              engine:4M40 ext:F2HE
              transaxsle:V4AW3 4875
              color int. opt. G89H39 16H 000
              Ами да, така си излиза всичко с Mitsubishi ASA. По-горе ти не беше дал тиренцето, а пък аз съвсем бях изключил, че освен Паджеро има и други Мицубишита

Коментар

Първоначално публикуван от gologlav Преглед на мнение
                (ако LHD=ЛСД),...................някой дали може да ми разтълкува абревиатурата HRC плесната върху дифа.
                LHD би трябвало да значи Left Hand Drive - ляв волан (с извинение, ако те подценявам с английския)
                А HRC нямам идея какво значи.

В тези каталози се стига до екстрите косвено - ако дава номер на частта - значи я има и обратно. Според Mitsubishi ASA има и LSD, а според онлайн каталозите няма. Не съм много сигурен и аз

Коментар

[QUOTE=Паджеровод;1343298]LHD би трябвало да значи Left Hand Drive - ляв волан (с извинение, ако те подценявам с английския)
                  А HRC нямам идея какво значи.

За английския позна от раз!Много съм зле.Виж с руския нещата стоят по-добре(дядо ми е дошъл в България с ген.Врангел).Та според братушките при вдигнато задно колело и изключена
                  раздатка за шпилките се връзва динамометричен ключ.Според това с каква сила започва да превърта се съди за състоянието на ЛСДто.Аз не посмях да напъвам много,щото вместо ключ
                  бях напъхал кози крак.Следващия тест бе да вържа джипа за дирек на един кален път-въртяха и двете задни колелета.Накрая отидох в Ратола и там ми казаха нещо подобно.В смисъл,че по VIN излиза ЛСД диф,като резервна част(цена около 5000 лв.!!!)Затова ми дадоха и ЛСД масло.Така че,ако съм разбрал правилно е с ЛСД и на всичкото отгоре и работи!
                  Много безаварийни на всички!
                  [B]MITSUBISHI PAJERO 2800 GLS [/B]
                  [I]Super Select 1995г. дълга база[/I]
                  тел.0888718566-Любо

Коментар

Дали може да се разчете и американски вин?
                    Моля за малко помощ !
                    3 JA4MT 31H6XP0017 45
                    В талона (Американския - CERTIFIKATE OF TITLE) пише 1999 г, MIT MON WAGON STANDART
                    Трябват ли и други цифри от талона за да се разчете ?
                    Опитах се да намеря таблица, но .... се изложих.

Коментар

http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/...MT31H6XP001745
                      Ето го. Само че трябваше малко да модифицирам цифрите, които си дал:
                      JA4MT31H6XP001745

Коментар

http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/...MT31H6XP001745
                        Ето го. Само че трябваше малко да модифицирам цифрите, които си дал:
                        JA4MT31H6XP001745
                        Евала, бързак !
                        Май ще оставам в тази тема .... харесва ми колко сте бързи и задружни от Митсубиши .
                        Разглеждам схемите все по навътре.....има ли някакъв блокаж това чудо ? (на някой мост имам предвид )
                        Цифрите са така в талона и за това ги дадох с интервали....извинявай, за напред ще знам.
                        Последно редактирано от bgbul; 19-11-10, 23:31.

Коментар

И аз имам грижа с тия декодери, как модифицирате числата точно? VIN JA4MT21H73J60119J вади 5-6 опции горе-долу. Знам, че колата е произведена в Япония за северноамериканския пазар, 4-скоростна автоматична, Октомври 2002, 3.0 бензин и дотам.

Коментар

Да, това са ремонтни каталози за номера на частите, това показват като обща информация. А този VIN къде си го пробвал. При мен не се отваря?

Коментар

По всички линкове в тая тема и каквото друго изкара Google-а.

Коментар

Някои от колегите може ли да ми каже как да излъжа-http://www.japancats.ru/защото ми иска регистрация със руски мобилен телефон,а информацията която ми е нужна в момента я има в саита и не мога да си осигоря достъп до нея.Предварително благодаря на отзовалите се на молбата ми!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X