Здравейте колеги искам да си закупя диагностика за Pajero 1.8 GDI 98г,всички отговори от къде да си поръчам се чакат с нетърпение.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Диагностика

Свий

X
- 

От: Диагностика
Здравейте колеги, аз разполагам с една от джаджите за андроид, но не успявам да прочета нищо. Един приятел има профи диагностика и я закачихме - също нищо. Според него японците имали някакви допълнителни приставки за да могат да се четат. Ще следя темата с интерес. Поздрави
Коментар
 - 

Re: От: Диагностика
Имат тьпия MUT2 протокол кои ниама как да го разбереме с ODB2 протокола. аз имам 2 такива од ебай за андроид ин ПЦ но ниама ниакакв резултат.Първоначално публикуван от xcm Преглед на мнениеЗдравейте колеги, аз разполагам с една от джаджите за андроид, но не успявам да прочета нищо. Един приятел има профи диагностика и я закачихме - също нищо. Според него японците имали някакви допълнителни приставки за да могат да се четат. Ще следя темата с интерес. Поздравиo89 sedem sedem 33 986
Коментар
 - 

Ако джаджата за която говориш е ELM327 , нормално е да имаш проблеми при някои марки и модели. Въпросният интерфейс е набеден за универсален, ама не е точно така - зависи доста и от софтуера който го управлява. Повечето програмчета използват така наречените АТ команди на интерфейса, които пак използват стандартни диагностични съобщения. Какво обаче връща като отговор колата на тези съобщения зависи от производителя на колата.Първоначално публикуван от xcm Преглед на мнениеЗдравейте колеги, аз разполагам с една от джаджите за андроид, но не успявам да прочета нищо. Един приятел има профи диагностика и я закачихме - също нищо. Според него японците имали някакви допълнителни приставки за да могат да се четат. Ще следя темата с интерес. Поздрави
Коментар
 - 

....глупости......Първоначално публикуван от xcm Преглед на мнение. Един приятел има профи диагностика и я закачихме - също нищо. Според него японците имали някакви допълнителни приставки за да могат да се четат. Ще следя темата с интерес. Поздрави
Коментар
 - 

....какъв е проблема на Пинина?Първоначално публикуван от garmodolov Преглед на мнениеЗдравейте колеги искам да си закупя диагностика за Pajero 1.8 GDI 98г,всички отговори от къде да си поръчам се чакат с нетърпение.
Коментар
 - 

ПИНИНА Е ЙО,диагностиката е за лични нужди. Проблема е в това че след палене след около 10/15 мин.влиза в авариен режим и няма тяга,гасиш чакаш компа да писне палиш и пак 10 мин. сменени масла навсякъде+филтър скорости/автомат/промяна никаква.Първоначално публикуван от DJ Tymbi Преглед на мнение....какъв е проблема на Пинина?
Коментар
 - 

......чека свети ли постоянно или мига?.....на колко оборота работи мотора като стане това?.....Първоначално публикуван от garmodolov Преглед на мнениеПИНИНА Е ЙО,диагностиката е за лични нужди. Проблема е в това че след палене след около 10/15 мин.влиза в авариен режим и няма тяга,гасиш чакаш компа да писне палиш и пак 10 мин. сменени масла навсякъде+филтър скорости/автомат/промяна никаква.
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
 и едва ли ще ти покажат нещо по различно от self теста на ECU-то.

Коментар