Здравейте колеги искам да си закупя диагностика за Pajero 1.8 GDI 98г,всички отговори от къде да си поръчам се чакат с нетърпение.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Диагностика
Свий
X
-
От: Диагностика
Здравейте колеги, аз разполагам с една от джаджите за андроид, но не успявам да прочета нищо. Един приятел има профи диагностика и я закачихме - също нищо. Според него японците имали някакви допълнителни приставки за да могат да се четат. Ще следя темата с интерес. Поздрави
Коментар
-
Re: От: Диагностика
Първоначално публикуван от xcm Преглед на мнениеЗдравейте колеги, аз разполагам с една от джаджите за андроид, но не успявам да прочета нищо. Един приятел има профи диагностика и я закачихме - също нищо. Според него японците имали някакви допълнителни приставки за да могат да се четат. Ще следя темата с интерес. Поздравиo89 sedem sedem 33 986
Коментар
-
Първоначално публикуван от xcm Преглед на мнениеЗдравейте колеги, аз разполагам с една от джаджите за андроид, но не успявам да прочета нищо. Един приятел има профи диагностика и я закачихме - също нищо. Според него японците имали някакви допълнителни приставки за да могат да се четат. Ще следя темата с интерес. Поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от xcm Преглед на мнение. Един приятел има профи диагностика и я закачихме - също нищо. Според него японците имали някакви допълнителни приставки за да могат да се четат. Ще следя темата с интерес. Поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от garmodolov Преглед на мнениеЗдравейте колеги искам да си закупя диагностика за Pajero 1.8 GDI 98г,всички отговори от къде да си поръчам се чакат с нетърпение.
Коментар
-
Първоначално публикуван от DJ Tymbi Преглед на мнение....какъв е проблема на Пинина?
Коментар
-
Първоначално публикуван от garmodolov Преглед на мнениеПИНИНА Е ЙО,диагностиката е за лични нужди. Проблема е в това че след палене след около 10/15 мин.влиза в авариен режим и няма тяга,гасиш чакаш компа да писне палиш и пак 10 мин. сменени масла навсякъде+филтър скорости/автомат/промяна никаква.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар