Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро ІІ 2,5 1994г. къса база Има ли индикатор за подгряване на свещите преди старт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Паджеро ІІ 2,5 1994г. къса база Има ли индикатор за подгряване на свещите преди с

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
    При мен ...
    При Мицубиши Паджеро има три вида системи за подгрев. Super Quick Glow - с две релета и без индикаторна лампа. Auto Glow - с едно реле и две индикаторни лампи. Self-Regulating Glow - с едно реле и една индикаторна лампа. Всичките продължават да греят и след стартиране на двигателя.
    Подробности в горния файл.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

От: Паджеро ІІ 2,5 1994г. къса база Има ли индикатор за подгряване на свещите преди с

Благодаря за съветите, колеги.Ако имам възможност ще почерпя.
      Свалихме таблото /не аз де, но гледах / и проверихме лапичката, оказа се здрава, но въпреки това я подменихме. Беше облечена в червено маншонче. Като светна с прожектор от вътре на стъкълцето на лампичката се вижда навитата жичка, което според мен е въпросната лампичка за подгряването.
      Проблемът е че дори като я сменихме не ще да свети. Явно трябва да се види да не се е откачило нещо. Притеснява ме да не би да има някакъв проблем, след като не свети. Днес джипа запали при минус 10 градуса, след като изчаках релето да чукне втория път, без никакъв проблем, както се казва от четвърт оборот.
      Въпроса е трябва ли да ме притеснява тая лампичка или може да си карам така.
      Ще питам колегите за декодиране по вина, за което благодаря отново.

Коментар

Колега, по-нагоре ти писаха какво да направиш, за да си сигурен.
        Ще взема да се самоцитирам

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
        Колега, ако чуваш второто щракване на релето за подгрев 3-4 секунди след първото и палиш без проблем, значи си със Super Quick Glow и всичко е нормално, както и липсата на индикация (крушка) на таблото.

П.П.Ако искаш да си сигурен, напиши си VIN-а в тази тема http://www.offroad-bulgaria.com/show...=20839&page=29 с молба някой колега да ти каже с коя система за подгрев си.
        Можеш да научиш и други неща за Паджерото си по номера на рамата.

Коментар

Първоначално публикуван от tzezko Преглед на мнение
          Контролна лампа на таблото, ако има, изгасва с изщракването на релето за изключване на подгрева.
          Здравейте.
          моето паджеро е с най-простата система за подгряване и лампата светва за 2-3сек.,и след още 10-15сек. изключва релето,и пали от четвърт оборот.
          Когато загрее до 50-60гр., лампата не светва и релето не щрака,и колата върти 1-2 оборота да запали.

Поздрави!!!
          Pajero 2.5.TDI GLS Super Selekt
          лодка RIGIFLEX CAP370+YAMAHA 15hp. four stroke

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X