Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi l200 десен волан. Избор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mitsubishi l200 десен волан. Избор

Първоначално публикуван от layercake Преглед на мнение
    Здравейте отново. След всички прочетени коментари и размисли се спрях на Mitsubishi l200 Warrior 2002г., 130к.с.. И като цяло първите впечатления са доста добри (все пак е първия ми пикап). Но все още не съм го обслужил и потърсих някакви сервизни ръководства и в форума попаднах на темата, която Паджеровод е публикувал по темата Сервизни ръководства за L200 1997 - 2002 г.. Но за съжаление не мога да я отворя (може би защото съм младши участник във форума), затова ще ви помоля ако някой разполага с Сервизно ръководство за Л200 2002г. да го споделите (danig681@gmail) . Или ако може някой от модераторите да ми помогне с достъп до темата.
    Дори и да стигнеш до темата линкът вече не е достъпен по ред причини. Ползвай този, който ти пратих на ЛС.

Коментар

Здравейте за да не отварям нова тема пиша тук надявам се автора да няма против... и на мен ми харесва този пикап обаче никъде неможах да намеря информация дали го има със super select и блокаж на задния деф. Знам че най новия го има в такъв вариант но за този около 2002-2006 ...??? Чел съм че е доста по добре да е със супер селект но реално ако не се ползва за тежък оффроад ще катери ли без тях?

Коментар

Първоначално публикуван от layercake Преглед на мнение
        Здравейте отново. След всички прочетени коментари и размисли се спрях на Mitsubishi l200 Warrior 2002г., 130к.с.. И като цяло първите впечатления са доста добри (все пак е първия ми пикап). Но все още не съм го обслужил и потърсих някакви сервизни ръководства и в форума попаднах на темата, която Паджеровод е публикувал по темата Сервизни ръководства за L200 1997 - 2002 г.. Но за съжаление не мога да я отворя (може би защото съм младши участник във форума), затова ще ви помоля ако някой разполага с Сервизно ръководство за Л200 2002г. да го споделите (danig681@gmail) . Или ако може някой от модераторите да ми помогне с достъп до темата.
        Здравей колега,като гледам минало е доста време от последният ти пост.Понатрупал си впечатления от пикапа, та ако можеш кажи нещичко за него може и някоя снимчица.Много съм ги харесал,остава само да намеря малко парици и отнасям един.Ще го ползвам гавно за лов.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X