паджеро 1.при завой има удари не много силни и едно щтракане в задния мост.при ниска скорост е това.прасето го извадих няма нищо по пиньона и короната.дисковете на лсд то са здрави .планетарните колела нямат разрушаване.с две думи дифа нищо му няма. възможно лие проблема да идва от раздатката.но направо и при движение с голяма скорост няма проблем.имам чувството че това пращене се появява при по дълго каране и дифа е загрял както и маслото.маслото него знам какво е.но дали е от него надали.казвайте откакво може дае
че трябва да довличам новата машина от перник
v6 3000 бензин
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
питане за удари в задния мост
Свий
X
-
До: питане за удари в задния мост
Възможно ли е раздатката да не е изключила предния мост- нз как е при теб, ама трябва или да има отключен междуосев диф, или диф+вискомуфа или да се изключва напълно предния мост при движение по асфалт. Как са ти шлиците на полуосите?Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениепаджеро 1.при завой има удари не много силни и едно щтракане в задния мост.при ниска скорост е това.прасето го извадих няма нищо по пиньона и короната.дисковете на лсд то са здрави .планетарните колела нямат разрушаване.с две думи дифа нищо му няма. възможно лие проблема да идва от раздатката.но направо и при движение с голяма скорост няма проблем.имам чувството че това пращене се появява при по дълго каране и дифа е загрял както и маслото.маслото него знам какво е.но дали е от него надали.казвайте откакво може дае
че трябва да довличам новата машина от перник
v6 3000 бензин
http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol
-
До: питане за удари в задния мост
Има тема за подобен проблем: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=11901
Предполагам, става въпрос за същото..."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар