Обява

Свий
Няма добавени обяви.

питане за удари в задния мост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• питане за удари в задния мост

паджеро 1.при завой има удари не много силни и едно щтракане в задния мост.при ниска скорост е това.прасето го извадих няма нищо по пиньона и короната.дисковете на лсд то са здрави .планетарните колела нямат разрушаване.с две думи дифа нищо му няма. възможно лие проблема да идва от раздатката.но направо и при движение с голяма скорост няма проблем.имам чувството че това пращене се появява при по дълго каране и дифа е загрял както и маслото.маслото него знам какво е.но дали е от него надали.казвайте откакво може дае че трябва да довличам новата машина от перник v6 3000 бензин

До: питане за удари в задния мост

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
    паджеро 1.при завой има удари не много силни и едно щтракане в задния мост.при ниска скорост е това.прасето го извадих няма нищо по пиньона и короната.дисковете на лсд то са здрави .планетарните колела нямат разрушаване.с две думи дифа нищо му няма. възможно лие проблема да идва от раздатката.но направо и при движение с голяма скорост няма проблем.имам чувството че това пращене се появява при по дълго каране и дифа е загрял както и маслото.маслото него знам какво е.но дали е от него надали.казвайте откакво може дае че трябва да довличам новата машина от перник v6 3000 бензин
    Възможно ли е раздатката да не е изключила предния мост- нз как е при теб, ама трябва или да има отключен междуосев диф, или диф+вискомуфа или да се изключва напълно предния мост при движение по асфалт. Как са ти шлиците на полуосите?
    http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
    Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

А някакъв шанс да е от окачването?

Коментар

Има тема за подобен проблем: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=11901
        Предполагам, става въпрос за същото...
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

предния мост са му извадени хъбовете.шлиците са нормални на полуоските.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X