Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разширители за калници
Свий
X
-
От: Разширители за калници
За пред кафето са супер. С гората нямат много допирни точки. Защото всяка допирателна ще е фатална. Иначе, поздравления за майсторската изработка.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Към Стоян:
Надявам се в завършен вид да стоят по добре. А задна лява гума е резервната, по обясними причини.
Към Тарга:
По между другото, много здраво става, само трябва да внимавам да не ги бутам в дърветата.
Като го направя и го вкарам в гората, то ще си покаже.MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Тъй де, скапаните дървета винаги растат на неподходящо място. Особено дебелите.Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнениеКъм Тарга:
По между другото, много здраво става, само трябва да внимавам да не ги бутам в дърветата.
Като го направя и го вкарам в гората, то ще си покаже.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
До сега тези скапани работи ги посрещах челно, просто трябва да внимавам и за на пред да е така.Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеТъй де, скапаните дървета винаги растат на неподходящо място. Особено дебелите.
MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Патрула ми беше направен така. Подкалника беше от 2 мм ламарина, а уширенията бяха правени от 3 мм ламарина ( не тази от калника - много е мека за близки срещи от "дървесния" вид). Ще трябва да внимаваш доста
.
Калин 0886 117877, Mercedes ML 270 cdi,Mercedes E250 CDI
Коментар
-
Това на всякъде е 0,8мм., но с този профил е много здраво. Със сигурност при контакт с "дървесния вид" ще се изкриви целия калник, а не веждата. На мен ми харесва все повече, въпреки че бях малко скептично настроен. Като се китне и боядиса предполагам ще добие вид (на изглед
).Със сигурност ще ви държа в течение, не зависимо дали ще ми хареса или не.
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
А Ти като знаеш колко пазя...Първоначално публикуван от ivonta Преглед на мнениеЕй шило в торба не седи,със сигурност ще стане хубаво!
Но ще трябва да ги пазиш,а да ги правиш от по дебела ламарина едва ли има смисъл,тогаз ще подаде нещо друго!
. Нищо, поне ще видим колко са издръжливи.
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Ще стане много добре ,то и аз мислех нещо подобно д аправя но с пласмасовите уширители ,успех с начинанието .MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти
Коментар
-
Да. така стана , но се изкривява всичко,не само калника ами и "раздувката" . На патрула (Y61) калника беше правен от "германски каски", много як, но въпреки това не издържа....Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнениено с този профил е много здраво. Със сигурност при контакт с "дървесния вид" ще се изкриви целия калник, а не веждата.
Иначе като се китва ще изглежда добре. Успех!Калин 0886 117877, Mercedes ML 270 cdi,Mercedes E250 CDI
Коментар
-
Радвам се че ти харесва Ради. Че е играчка е вярно, но като гледам как става, си заслужава играта.Снимки ще има със сигурност.Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнениеБраво, Тони!
На мен ми харесва, но ми се струва голяма играчка това.
Непременно да пуснеш снимки в готов вид!
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар