Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разширители за калници
Свий
X
-
От: Разширители за калници
За пред кафето са супер. С гората нямат много допирни точки. Защото всяка допирателна ще е фатална. Иначе, поздравления за майсторската изработка.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Към Стоян:
Надявам се в завършен вид да стоят по добре. А задна лява гума е резервната, по обясними причини.
Към Тарга:
По между другото, много здраво става, само трябва да внимавам да не ги бутам в дърветата.
Като го направя и го вкарам в гората, то ще си покаже.MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнениеКъм Тарга:
По между другото, много здраво става, само трябва да внимавам да не ги бутам в дърветата.
Като го направя и го вкарам в гората, то ще си покаже.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеТъй де, скапаните дървета винаги растат на неподходящо място. Особено дебелите.MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Патрула ми беше направен така. Подкалника беше от 2 мм ламарина, а уширенията бяха правени от 3 мм ламарина ( не тази от калника - много е мека за близки срещи от "дървесния" вид). Ще трябва да внимаваш доста.
Калин 0886 117877, Mercedes ML 270 cdi,Mercedes E250 CDI
Коментар
-
Това на всякъде е 0,8мм., но с този профил е много здраво. Със сигурност при контакт с "дървесния вид" ще се изкриви целия калник, а не веждата. На мен ми харесва все повече, въпреки че бях малко скептично настроен. Като се китне и боядиса предполагам ще добие вид (на изглед).Със сигурност ще ви държа в течение, не зависимо дали ще ми хареса или не.
MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivonta Преглед на мнениеЕй шило в торба не седи,със сигурност ще стане хубаво!Но ще трябва да ги пазиш,а да ги правиш от по дебела ламарина едва ли има смисъл,тогаз ще подаде нещо друго!
. Нищо, поне ще видим колко са издръжливи.
MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Ще стане много добре ,то и аз мислех нещо подобно д аправя но с пласмасовите уширители ,успех с начинанието .MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти
Коментар
-
Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнениено с този профил е много здраво. Със сигурност при контакт с "дървесния вид" ще се изкриви целия калник, а не веждата.
Иначе като се китва ще изглежда добре. Успех!Калин 0886 117877, Mercedes ML 270 cdi,Mercedes E250 CDI
Коментар
-
Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнениеБраво, Тони!
На мен ми харесва, но ми се струва голяма играчка това.
Непременно да пуснеш снимки в готов вид!MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар