Здравейте колеги имам въпрос относно Шогун 2.8ТДИ като го запаля студен двигател при - 7 8градуса ми прекъсва работи каточели на 3 цилиндъра а всички свещи ми работят със сигурност от какво може да се проявява този проблем и дали е нормално ????
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шогун 2.8ТДИ
Свий
X
-
От: Шогун 2.8ТДИ
Може да са много неща: въздух в системата на горивото ( проблем със семеринга на вала на нафтовата помпа или нещо друго), лоша нафта и т.н.
При така зададен въпрос няма да получиш правилния отговор със сигурност...
Не пишеш и от къде си...Калин 0886 117877, Mercedes ML 270 cdi,Mercedes E250 CDI
-
И моя (2,5), когато е много студено непосредствено след паленето се случва понякога да прекъсне няколко пъти и се оправя. Иначе както и Ицо казва - с чукането пали.
Мисля, че е нормално, като се отчете факта, че става дума за двигатели на по 20 и кусур години и стотици хил. км.
Коментар
-
Първоначално публикуван от amforko Преглед на мнениеЗдравейте колеги имам въпрос относно Шогун 2.8ТДИ като го запаля студен двигател при - 7 8градуса ми прекъсва работи каточели на 3 цилиндъра а всички свещи ми работят със сигурност от какво може да се проявява този проблем и дали е нормално ????Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Ами малко трудничко пали с интерес на истината трябва да превъри мотора два три пъти и чак тогава пали после няма никакви грижи пали си от раз и това ми го прави само когато е около -10 прекъсва за около 20 секунди през останалото време нямам проблем с паленето
Коментар
-
Има една платка която пуска ток към свещите докато влезне в режим двигателя намира се в краката на пасажера маха се кората на колоната .По лесно е като замериш на шината с мултицет след като запалиш трябва да има ток по неяТехниката дава толкова колкото можеш да вземеш от нея!!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар